Ahojte, som po krvácaní,asi mi praskla cievka, mám do nedele oddychovať, ale v sobotu o týždeň mám ísť na vianočné trhy do Viedne s kolegyňami.Vylet mám zaplatený.Sli by ste,alebo už radšej žiadne výlety?
@janetta20 po akom si krvácaní? a kde ti ta cievka praskla? V oku? V konečníku? V mozgu? Chápeš...otazka uplne ze ,,alá pošuchaj veštecku gulu,,... 🙂
Ak ti praskla cievka v oku tak nevidim problém, nasad si vitamín C a rutín pomoze to hojeniu, ak si bola u očnej tak mas predpokladam nejake kvapky do očí, ak v konečníku tak si daj čipky Faktu a do týždna si fit, ak cievka v mozgu, tak všetko konzultuj so svojim ošetrujucim lekarom. Ak by som mala prve dva zdravotné problémy tak o týžden by som na vianočné trhy skor išla Ak by som mala tretí problém, tak by som skor nešla.
Tak uz si doplnila info...a tvoj gynekolog ti čo odporučal? tam si sa mala pytat...cievka v maternici nemusi znamenat nič vazne, ale píšeš ze ,,asi,, ti praskla cievka takze čo to bolo konkretne nevieš. Osobne by som to asi neriskovala, vela ludi, trma vrma niekde spadneš......a cely den na nohách tiez nie je v tomto stave nič moc. Asi si treba určit priority.
@sardinka336 áno, vsimla som si,že som to tam nedala,chcela som to opraviť,ale neviem ako...cievka v brušku, som tehotná
Aj si spinila?ja by som zostala doma,kludovy rezim..aby tych cievok nahodou nepuklo viac..aj zima uz je,nachladnutie myslim tiez netreba v prvom trimestri..neviem kolko stal ten vylet,ale pre takyto dovod by som tie peniaze ozelels..pre istotu a moj pokoj..ale mala si sa spytat doktora,to poprve..prip.mu skus zavolat ked teda velmi chces ist
@natalushka ďakujem za milu odpoveď, za neukamenovanie, že vôbec o dakom výlete rozprávam.. Môj gynekológ nemá nič proti výletu,ale kedze mám strach,asi teda radšej nepôjdem
@janetta20 je to tvoje rozhodnutie..nie nase..je mozne,ze si ok,vsetko bez problemov,ale kto vie..ale ako to dobre,tak aj to zle rozhodnutie,by bolo len na tvojom svedomi..takze ty musis najlepsie vediet co a ako🙂drz sa,nech je vsetko ok
@natalushka ďakujem ti veľmi pekne, tiez chcem babu len to naj,čiže nebudem riskovať
@janetta20 ja ako tehotna som bola na 2tyzdnovom roadtripe po Taliansku na koncerte v rakusku ale potom medzi medzi 1,5 a 3 mes som nezvladala nic. Dokonca mi prepadla jedna dovolenka ktoru sme mali komplet zaplatenu ale nezvladla by som to. Po 3. mesiaci som opat cestovala aj letecky. Co tym chcem povedat...musis vediet ty ako sa citis a co zvladas.
@janetta20 chapem sak to ani netreba tehotenstvo nie je choroba 🙂 ja osobne by som nesla a to ako som pisala som toho pocas tehu absolvovala vela... 1- smrad z klobas atd ja by som to nedala v tehot a vlastne ani teraz to moc nemusim. 2- veeela ludi a nik nevie ze si tehotna takze moze niekto do teba omylom buchnut. 3- chod na vianocne trhy doma a o nic neprides 🙂
@janetta20 sak to je jasne, ze teraz sa nemusis lutovat a sediet doma na zadku, len treba zhodnotit a zvazit ake aktivity a činnosti su pre teba vhodné. AK ti gyndár povedal, ze je všetko v poriadku a mozeš ist tak je to uz na tebe, ako sa citiš a tak.
nešla by som do Viedne ani tehotná, ani netehotná. Bude tesne po voľbách, ktoré ktovie ako dopadnú. Po Trumpovom víťazstve, ten výsledok možno bude aj v Rakúsku iný, ako sa očakávalo a môže dôjsť k podobným reakciám ako v USA s tým rozdielom, že Rakúsko je navyše plné moslimov, ktorí nevyzerajú veľmi mierumilovne a každá akcia, kde je veľká koncentrácia ľudí, je riziko. Aká som politicky nekorektná...ale tak to je. My sme už minulý rok od Viedne z tohto dôvodu upustili. Aj u nás sú pekné trhy, momentálne sa uspokojíme s tým, čo je relatívne bezpečnejšie.
Ja by som nesla,naco zbytocne riskovat. Predsa len tie trhy niesu uz taka parada a luto penazi by mi nebolo kedze je to vramci zdravia dietatka. Tot moj nazor
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janetta20 ak Ti praskla cievka v oku, pokojne ísť môžeš, aj jedným okom toho dosť uvidíš.