Vychádzky počas rizikového tehotenstva

1mimka18
5. apr 2022

Prosim tie co ste na rizikivom na pnke ako je to s vychadzkami?

stastna17
5. apr 2022

ako urci lekar, kamoska nemala vobec kvoli vaznej diagnoze musela iba lezat ziadne vychadzky, ja som mala 2x do dna po 2 hodiny ako napisal lekar.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
riskoh
5. apr 2022

Mala som presne urcene ma zaciatku,potom som poziadala o zmenu,bez problemov vyhovel dr

ciusinka
5. apr 2022

Zavisi od diagnozy, ja som nemala vobec ziadne vychadzky, musela som len doma lezat s vylozenymi nohami, z bytu som vychadzala 3-krat za mesiac - do poradne ku gynekologovi a k obvodemu predlzit PN-ku, inak som musela byt len doma..

melanta
5. apr 2022

Záleží z akého dôvodu ide o rizikové tehotenstvo. Sú riziká, kde vychádzky nie sú, pretože ide naozaj o rizikové tehotenstvo.

sona96
5. apr 2022

@1mimka18 ja som mala. ez vychádzok a aj mi raz prišla kontrola.

54tinka54
5. apr 2022

@1mimka18 podľa toho akú máš dg.. sú aj dg pri ktorých nie sú vychádzky vôbec.. ja som nemala az tak vážnu preto som mala vychádzky dve hodiny doobeda a dve poobede

1mimka18
autor
5. apr 2022

Ja idem na rizikove kvoli riziku lebo priatel ma dcerku s vaznou vrodenou diaznozou dr prestudoval co a aako a preventivne idem. Pocuka som vraj nekto ma neobmadzene vychadzky preto sa pytam

taktotedanie
5. apr 2022

Ja som na pn a gynekolog mi dal vychadzky neobmedzene

1mimka18
autor
5. apr 2022

@taktotedanie vazne? A mas neco vazne ci aky dovod pn? Dufam ze aj mne da

taktotedanie
5. apr 2022

@1mimka18 Pracujem v zdravotnictve ( covid, pacienti…) a mam viacero gynekolog.diagnoz, akonahle mi tehu potvrdili ultrazvukom a krvnymi testami sa na mna gynekolog otocil a povedal, ze zajtra do prace uz nenastupim a hned som mala vypisanu pn s vychadzami neobmedzene, doma som od zaciatku marca. Ale uprimne nikde nechodim len pendlujem medzi domom rodicov a nasim spoloc.byvanim s priatelom a na kontroly k lekarom, inak len oddychujem.
Mam na tom “pn zelenom papieri” napisanu adresu rodicov a adresu, kde byvame s priatelom a vychadzky neobmedzene, stale ho nosim so sebou.

paulina29
5. apr 2022

@1mimka18 ja som na pn od polky januára, vychádzky mam 2x denne,zatial bez kontroly, ale kamoska mi hovorila, ze ona ked bola na pn mala neobmedzene, tak neviem skus sa pytat sa gynekológii… ja sa na to vzdy zabudnem spytat 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre