Prosim tie co ste na rizikivom na pnke ako je to s vychadzkami?
Mala som presne urcene ma zaciatku,potom som poziadala o zmenu,bez problemov vyhovel dr
Zavisi od diagnozy, ja som nemala vobec ziadne vychadzky, musela som len doma lezat s vylozenymi nohami, z bytu som vychadzala 3-krat za mesiac - do poradne ku gynekologovi a k obvodemu predlzit PN-ku, inak som musela byt len doma..
Záleží z akého dôvodu ide o rizikové tehotenstvo. Sú riziká, kde vychádzky nie sú, pretože ide naozaj o rizikové tehotenstvo.
Ja idem na rizikove kvoli riziku lebo priatel ma dcerku s vaznou vrodenou diaznozou dr prestudoval co a aako a preventivne idem. Pocuka som vraj nekto ma neobmadzene vychadzky preto sa pytam
Ja som na pn a gynekolog mi dal vychadzky neobmedzene
@taktotedanie vazne? A mas neco vazne ci aky dovod pn? Dufam ze aj mne da
@1mimka18 Pracujem v zdravotnictve ( covid, pacienti…) a mam viacero gynekolog.diagnoz, akonahle mi tehu potvrdili ultrazvukom a krvnymi testami sa na mna gynekolog otocil a povedal, ze zajtra do prace uz nenastupim a hned som mala vypisanu pn s vychadzami neobmedzene, doma som od zaciatku marca. Ale uprimne nikde nechodim len pendlujem medzi domom rodicov a nasim spoloc.byvanim s priatelom a na kontroly k lekarom, inak len oddychujem.
Mam na tom “pn zelenom papieri” napisanu adresu rodicov a adresu, kde byvame s priatelom a vychadzky neobmedzene, stale ho nosim so sebou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ako urci lekar, kamoska nemala vobec kvoli vaznej diagnoze musela iba lezat ziadne vychadzky, ja som mala 2x do dna po 2 hodiny ako napisal lekar.