Ahojte mamicky, mali ste niektora vsi v tehotenstve?? Nam sa vyskytli v rodine a docitala som sa, ze ocot dost pomoze, len neviem, ci to neuskodi babatku... Prosim poradte... Zasla by som k dr ale je nedela😞
Odporúčam prepláchnuť vlasy s kvapkou čajovníkového oleja, ten tieto potvory naznášajú. 😀
Ocot nám nepomohol.
A taktiež, nám žehlenie vlasov nepomohlo. 😖
Veľmi účinný je Hedrin, je na báze oleja. 😉
Chemické prípravky neodporúčam ani v tehu ani mimo neho. 😒
nemôžem ti to potvrdiť na 100 percent, ale keď sa u nás v škole vyskytli vši, kámoška bola tehu a dr.jej povedal, že kľudne si môže dať aj šampón proti všiam. Že pôsobí lokálne, čiže len na vlasy a vlasovú časť hlavy. Vši sú potvory, veľmi ťažko sa ich zbaviť. Je to dlhodobé a preto radšej zavolaj svojmu gynek., nech ti buď potvrdí alebo vyvráti, či môžeš alebo nie.
O tej žehličke som aj ja počula, ale to by si musela žehliť vlasy úplne od pokožky hlavy, lebo vša kladie hnidy práve tam....
Dakujem vam za rady😊😊 urcite vyskusam a aj dr hned zajtra budem volat
Ja odporúčam hrebeň nitty gritty, na jeden krat sme všetko vyčesali , aj maličkej s jemnulinkych vlaskov,aj všetky hnidy.ešte týždeň som česala vlasy každý deň ale už bol hrebeň vždy čistý. Netreba ani žiadne pripravky stačí kondicionér a česať. Samozreme všetko poprať povysávať ,vyčistiť @denisel
@denisel bola som tehu, ked ich dovliekla dcerka zo skoly a potom este raz z tabora 😝 😝 ...ja konkretne som ich nastastie nemala, ale musela som sa o dcerku "postarat" ...pouzili sme hedrin aj paranit, pomohlo, nie su skodlive, potom dokladne vysesat prilozenym hustym hrebienkom...aplikaciu treba po tyzdni zopakovat, aj som jej vlasky fenovala, aj zehlila, aj cajovnikovala 😀 uspesne sme sa ich zbavili!!! zevraj nemaju radi farbenie vlasov, to som uz na nu neaplikovala, ale pre istotu som sa nafarbila ja 😉...??
velmi ucinny je zapar z listov orecha kralovskeho (kupis v lekarni ako sypany caj), zmyjes 2-3 krat a je po probleme
@tattrankaa zbavila som sa ich hneĎ v ten deň, keď som na to prišla a to som bola naozaj už obsypaná hnidami 😀
@tattrankaa nastastie som sa zbavila aj ja ale mala som len hnidy😊 mne pomohol ocot
Ja odporucam sampon liquido spolu so sérom a vycesavat hrebencekom... pripadne prehladat hlavu a hnidy vytahovat rucne. Mam s tym bohate skusenosti ako ucitelka 🙂 a stihla som mat aj osobnu skusenost. vycesavat a vyberat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@denisel urcite neuskodi. Nedavno som citala, ze sa ich zbavuju aj zehlenim vlasov. Moze to byt dost ucinne, ked sa tie potvory v podstate upecu. Skus aj to.