Vši v 34. týždni

denisel
22. feb 2015

Ahojte mamicky, mali ste niektora vsi v tehotenstve?? Nam sa vyskytli v rodine a docitala som sa, ze ocot dost pomoze, len neviem, ci to neuskodi babatku... Prosim poradte... Zasla by som k dr ale je nedela😞

zita19
22. feb 2015

@denisel urcite neuskodi. Nedavno som citala, ze sa ich zbavuju aj zehlenim vlasov. Moze to byt dost ucinne, ked sa tie potvory v podstate upecu. Skus aj to.

evelynm
22. feb 2015

@denisel , ocot urcite neuskodi. A to zehlenie pomaha.

denisel
autor
22. feb 2015

@zita19 ano urcite aj zehlenie skusim😊 som sa zlakla, lebo som sa na tvari vyhadzala, take cervene flaky ale uz zmizli... Asi len reakcia chvilkova

bubuliatkova
22. feb 2015

Odporúčam prepláchnuť vlasy s kvapkou čajovníkového oleja, ten tieto potvory naznášajú. 😀
Ocot nám nepomohol.
A taktiež, nám žehlenie vlasov nepomohlo. 😖

Veľmi účinný je Hedrin, je na báze oleja. 😉

Chemické prípravky neodporúčam ani v tehu ani mimo neho. 😒

martinella1
22. feb 2015

nemôžem ti to potvrdiť na 100 percent, ale keď sa u nás v škole vyskytli vši, kámoška bola tehu a dr.jej povedal, že kľudne si môže dať aj šampón proti všiam. Že pôsobí lokálne, čiže len na vlasy a vlasovú časť hlavy. Vši sú potvory, veľmi ťažko sa ich zbaviť. Je to dlhodobé a preto radšej zavolaj svojmu gynek., nech ti buď potvrdí alebo vyvráti, či môžeš alebo nie.
O tej žehličke som aj ja počula, ale to by si musela žehliť vlasy úplne od pokožky hlavy, lebo vša kladie hnidy práve tam....

denisel
autor
22. feb 2015

Dakujem vam za rady😊😊 urcite vyskusam a aj dr hned zajtra budem volat

tynamartina
23. feb 2015

Ja odporúčam hrebeň nitty gritty, na jeden krat sme všetko vyčesali , aj maličkej s jemnulinkych vlaskov,aj všetky hnidy.ešte týždeň som česala vlasy každý deň ale už bol hrebeň vždy čistý. Netreba ani žiadne pripravky stačí kondicionér a česať. Samozreme všetko poprať povysávať ,vyčistiť @denisel

ollski
23. feb 2015

@denisel bola som tehu, ked ich dovliekla dcerka zo skoly a potom este raz z tabora 😝 😝 ...ja konkretne som ich nastastie nemala, ale musela som sa o dcerku "postarat" ...pouzili sme hedrin aj paranit, pomohlo, nie su skodlive, potom dokladne vysesat prilozenym hustym hrebienkom...aplikaciu treba po tyzdni zopakovat, aj som jej vlasky fenovala, aj zehlila, aj cajovnikovala 😀 uspesne sme sa ich zbavili!!! zevraj nemaju radi farbenie vlasov, to som uz na nu neaplikovala, ale pre istotu som sa nafarbila ja 😉...??

martina833
23. feb 2015

velmi ucinny je zapar z listov orecha kralovskeho (kupis v lekarni ako sypany caj), zmyjes 2-3 krat a je po probleme

tattrankaa
24. feb 2015

@zita19
@denisel tak ja mám účinný recept - dostala som vši minulý rok - 1 krát v živote 😀
a viete čo mi hneď na to zabralo? šampón proti všiam plus žehlička na vlasy 😀
ak vlas vyžehlíš, hneď zmy a povyberaj mŕtve vši a vyčes hnidy 😀

tattrankaa
24. feb 2015

@tattrankaa zbavila som sa ich hneĎ v ten deň, keď som na to prišla a to som bola naozaj už obsypaná hnidami 😀

denisel
autor
27. feb 2015

@tattrankaa nastastie som sa zbavila aj ja ale mala som len hnidy😊 mne pomohol ocot

marrie5385
27. feb 2015

Ja odporucam sampon liquido spolu so sérom a vycesavat hrebencekom... pripadne prehladat hlavu a hnidy vytahovat rucne. Mam s tym bohate skusenosti ako ucitelka 🙂 a stihla som mat aj osobnu skusenost. vycesavat a vyberat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre