Vraciam z Femibionu

25. sep 2024

Ahojte. Som v 8 týždni tehotenstva, mala by som brať nejaké vitamíny (beriem Femibion1) , ale strašne z neho zvraciam. Stačí nasadiť iba kyselinu listovú? Diki

michaelam2
25. sep 2024

Samozrejme ze staci. Ak ti lekar podla vysledkov z krvi nepovie, ze ti chyba nejaky vitamin, tak kyselina listova staci.

pribinak
26. sep 2024

Nemusíš brat žiadne umele vitamíny, stačí kyselina listová
Tie umele vitálny sú najskôr dobrý marketing a až potom niečo čo žena potrebuje

kendra73
26. sep 2024

Ja som brala len cistu kyselinu listovu.Mne bolo z Femibionu aj Ladee Vita strasne zle.Potom mi este kazali vitamin D a omega3 v nemocke.

nevenka
26. sep 2024

@kendra73 no to je moja smrt, omega-3, mne je z toho zle aj mimo tehotenstva 🤢. Ale chapem, ze je to dolezite.
No ja mam 4 deti a vitaminy som brala, aj pocas dojcenia. Este dojcim posledne dieta. Ale mam komplet znicene zuby, scasti je to aj genetikou, sklovinu som mala znicenu uz davnejsie, teraz mam odlomene zo zuba, staci maly tuk, odvapnene. Pridala som teda vapnik aspon. D vitamin a K2 beriem stale.

nevenka
26. sep 2024

Ale chcem tym povedat tiez, ze v zasade netreba nic navyse, staci kyselina listova, ale teda brala by som aktivnu kyselinu, ja som objavila z Brainmarketu Methylfolat alebo Active folic od Generica.

kendra73
26. sep 2024

@nevenka uplne ti rozumiem,aj mne sa zlomil zub tyzden dozadu.Cakam stvrte a tie omega mi az teraz kazali,ked som bola hospitalizovana.V predoslich tehotenstvach ani mimo,som ho nebrala.Mne zle nastastie nerobi,ale vzdy po jedle si davam.

martyzpp
26. sep 2024

Mne bolo zle aj z kyselin listovej. Ked som ju prestala brat, do tyzdna mi zmizli nevolnosti. Deti mam zdrave a nadherne 😁.

podkolienka951
26. sep 2024

Uplne stačí kyselina listová

simca06022011
26. sep 2024

mne bolo zle zo vsetkych vitaminov, cele tehu. Nebrala som nic. Grcala som ako stena po kazdej tabletke.. ja neviem co za humus tam davaju. Nic nam nechybalo aj bez tychto vymyslov.

falbala132
26. sep 2024

urcite NEBER kyselinu listovu (folic acid), ale formu metylfolat. kyselina listova tak akurat tak o folat este aj pripravi a nie ze ti ho dodá.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre