Ahojte chcem sa spytat som tehu. 8tt+4 , vcera rano a dnes rano som vyvracala zelenu tekutinu , potom uz zvysok dna mi vcera bolo kusok nevolno ale normalne som jedla aj varenu stravu . Dneska mi je o co si horsie , uz tri krat ma bralo na vracanie a nevyvracala som nic okrem toho rana tu zel.tekutinu , myslite ze mi mohol aj uskodit to ze pred dvomi dnami som celi den vela jedna proste som mala chut tak som si dopriala nemyslela som na to ze treba jest po mensej davke a castejsie . Dalsiu nastevu u lekara mam 11. Tento pondelok nemam ziadne spinenie nic ani bolesti len hlava a ta nevolnost poradte mi mam sa nejakym jedlam vyhybat alebo co by skor vylucilo to vracanie tej tekutiny .
Si tehotná. To je odpoveď.
Môžeš vracať aj úplne bez jedla, aj po jedle. Je to záležitosť hormónov.
Každopádne sa odporúča nemať prázdny žalúdok, zjesť aspoň piškóty, mat poruke trebárs sucháre, ovseny keksík, kúsok syra.
Sama musíš prísť na to, čo ti uľaví. Ja som mala napríklad dobrú skúsenosť so studenými tekutinami alebo aj jogurtmi.
Ale kamoške absolútne nič nepomohlo, ani lieky, ona skrátka rovno povedaka, že pri každom tehotenstve(4x)bola WC misa jej dôverný kamarát do 4 mesiaca
ja som tiez mala na stoliku pri posteli keksik, ze ked som rano vstala, hned som kusok zjedla a nebolo mi potom tak strasne zle. a pocas dna som tiez vzdy nieco chrumala..
Zelená tekutina je podraždený žlčník. Kup si v lekarni niečo na upokojenie žlcnika.
@janka008888 mne pomohla len cóla až po 3 mes sa to zlepsilo
@jaskolka ano piskoty voda s ladom nieco sladke sem tam s toho mi je fajn len som sa zlakla tej zelenej tekutiny co som rano vyvratila nevedela som co ocakavat s toho ale dakujem
Ked ta napina na vracanie a nemas v zaludku nic, tak vyvratis zlc (to je ta zelena tekutina).
Btw: mne pomahalo jest spalene hrianky uplne az do cierna, to mi upokojilo zaludok 🙂 alebo zazvorove tabletky tie su tiez fajn na chvilku...
@weronka31 dakujem krasne urcite to skusim
Ja som sice nevracala ale zle mi bolo stale, ci studene, ci teple, ci suche ci tekute, ci som jedla ci nejedla... porodila som a konecne som sa nazrala. Bola som najvdacnejsi stravnik v nemocnici.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janka008888 Ehm, to sú klasické tehotenské nevoľnosti.
Chce to ľahké jedla