Vracanie v 7. týždni

eliska191920
20. mar 2021

Ahojte, prosím vás toto je moje druhé tehotenstvo, pri synovi mi bývalo tiež veľmi zle ....ale pomáhali mi torecan cipky....teraz som pomaly v 7 týždni, a 3 tyzdne sa neviem odlepiť od záchodu. Ja sa len napojem vody aj to vyvrátim, už chodím ako živá mŕtvola,nič mi nepomáha....tie torecan čapíky vraj už pol roka nevyrábajú sú iba tabletky a tie hneď vyvrátim,takže z toho nič nie je.....čo vám pomáha ja už som zúfalá 😭

luckalukas_1
20. mar 2021

ja este nemam skusenost, ale citala som ze pomaha zazvorovy cajik, vyskusaj

eliska191920
autor
20. mar 2021

@luckalukas_1 skúšala som hneď som to vyvrátila 😏😔

lukavanju
20. mar 2021

U mňa pomáhalo to keď som hneď ako som otvorila oči zjedla maslovú sušienku bolo to nasilu lebo som tiež prvé 3 mesiace bola nalepená na záchode😒 nesmela som nikdy pocítiť hlad v tú chvíľu som myslela že umriem 🤦 sušienky som mala stále pri sebe ... A pár hltov počas dna Coca-Coly nieje veľa kvôli babu som nechcela veľmi ale aj to trošku zabralo...držím prsty 🤞

1medvedik1
20. mar 2021

@eliska191920 ja ti idem napísať správu.
Som na tom rovnako ako ty 🤮

tehotna40
20. mar 2021

Ahoj ja som síce nevracala ale bývalo mi teda riadne zle, pomáhalo mi keď som sa najedla ešte predtým ako som vstala z postele, aj keď len jablko alebo nejakú tyčinku a pit veľa vody.

diaalex
20. mar 2021

@eliska191920 mne síce nebývalo zle, ale ja som každý jeden deň vypila min 2dcl nealko radlera... v 9tt som nemala chuť jesť, dala som si radlera a behom 30min bolo všetko ok... kedze pivo obsahuje aj vitamíny, je to aj bublinkové môže ti pomôcť... skús si dať najskôr len pár hltov a uvidis 😉
P. S. Pivo som pila celé tehotenstvo a výsledky som mala podľa tabuliek a aj porod spontánny bez problémový 🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre