Vracanie v 31. týždni

91miselka91
3. júl 2013

Ahojte od vcera ma strasne pali zaha vcera som az taku gudzu mala v hrdle no i sla som z toho vracat ku veceru o 3 rano ma zobudil pocit mocenia no aj velku potrebu som stihla.. Dnes rano mj skrucalo tak mierne v crevach mala som aj poradnu vsetko ok ale nespomenula som dr. ze som vracala ja ze ak tk koli zahe.. Raz sa mi to stalo v nemocke ked som lezala kedze som na rizikovom lezim dolu hlavou no tak som neprikladala vahu k tomu vracaniu.. No dnes som zas bola na velkej potrebe a som zas vracala mam sa obavat? Je to nieco cazne? Volala som dr. obvodnej a ta mi poradila uzit cipky torecan ktire som aj predtym brala prve 4 mesiace koli neprestajnej nevolnosti.. Je to nieco vazne? Som v 31 tyzdni este len.

xlucia
3. júl 2013

@91miselka91 vyzera to ze mas crevnu vyrozu. treba nasadit dietu, ziadne mlieko, daj si smectu

sona367
3. júl 2013

ale vracanie radsej preber s lek. , lebo uz by si nemala .. a ja som tiez vracala v 9 mes. a bola som v nemocnici na diete ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre