Dievcata, poradite nejaky volnopredajny liek? Som tehotna a od vcera ma pali a svrbi cely spodok, neni to velmi silne, skor neprijemne. Problem je v tom, ze moja dr ma dnes dovolenku, tak nic nevybavim :( v utorok uz mam nastastie poradnu, ale dovtedy to asi nedam a na pohotovost s tym nepojdem 🙈😂 ma niekto skusenost? Dakujem za kazdu normalnu radu.
Toto mám od doktorky ja: na večer Lactofeel gel voľnopredajný z lekárne (fakt pomáha) a cez deň trochu bio kokosoveho oleja z dm natrieť zospodu.
Skus sa radsej poradit v lekarni. Mne volnopredajne lieky v tehotenstve ale nepomohli, potrebovala som vzdy lieky od doktorky. A kup si aj probiotika do pošvy.
Ja som nikdy nemala problem s takym niecim, ale ku koncu druheho tehotenstva som mala aj ja take nekomfortne pocity zo spodu, mne lekar odporucil probiotika zospodu (ale povedal ze kludne nech si kupim aj klasicke na jedenie, lebo jedno s druhym moze suvidiet) a rosalgin vyplach. Mne spravil samozrejme aj vyter, ale nic dramaticke tam nebolo, cize uplne stacilo toto. Ked budes u lekara urcite ho poziadaj o vyter.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kúp si v lekárni rosalgin, urob si výplach, ten to zmierni, nič iné si nedávaj, Dr. ti v utorok predpíše, to vydržiš …