Vodový výtok v 10. týždni

bique
29. nov 2016

Ahojte, mal niekto podobny "problem"? Momentalne som v 10tt... od zaciatku som spinila, dostala ascorutin a utrogestan od spodu. Spinenie prestalo, ale mavam jednorazove vodove vytoky. Mavam to uz vlastne od zaciatku, tusit, ze som tehu, som zacala prave, ak namiesto menzes som mala takyto vytok. Je bez farby a zapachu, len na nohavickach obcas akoby mokry flak sa urobi, citim aj ako to vytecie, takze moc to nie je. Dokiho mam daleko, volala som mu, ten mi len povedal, ze ak by toho bolo vela a casto alebo vkuse, mam ist do nemocky. Nie je toho vela ani casto, mozno 1-2x pocas dna sa to stane, akoby som si cvrkla. Mali ste to niektora? Nechcem panikarit, len je to neprijemne.

maminuska
29. nov 2016

@bique ao ja som to mala v poslednom tehotenstve , doktor mi povedal že niektoré ženy majú tak riedky výtok , že vyzerá ako číra tekutina. Hlavne je potrebné skontroovať neskôr aby to nebol únik plodovej vody. Mne to takto doktor kontroloval 2 krát nejakou vodičkou .
U teba zrejme o plodovú vodu ešte ísť nemôže. Pokiaľ sa malinké vyvíja normálne, bola by som v kľude.

bique
autor
29. nov 2016

@maminuska dakujem 🙂 ano, pred 3 tyzdnami bolo na uzv vsetko v poriadku, malinke zodpovedalo danemu tyzdnu a ine problemy nemam... len je to strasne otravne a stale mam potom taky blby pocit ☹ mam to vlastne od zaciatku, tak to ma ukludnuje, ze je to asi ok.. na poradnu idem 7.12., takze tam mi to riadne skontroluje... pri prvom som to nemala, tak ma to kusok plasi... pekny dnik

ivka0077
29. nov 2016

Ja to mam tiez,uplne od zaciatku tehotenstva,a vsetko je zatial v poriadku. Ja si davam preto kazdy den intimnku.Pre istotu som doktora poprosila o ster a ten vysiel ok.Urcite sa na to spytaj aj ty,aby si bola kľudnejsia.😉

zildo
29. nov 2016

Ja by som sa doktorovi o tom zmienila, ale ak ta nic neboli a nepali nemas sa coho obávať.Ja som mala vytok cele tehotenstvo a vsetko v pohode.

bique
autor
29. nov 2016

@zildo urcite mu o tom poviem, vlastne o tom vie, bolala som mu, 7.12. mam poradnu, tak sa na to urcite pozrie... viem, ze vytoky su normalne v tehu, len ci aj taky vodovy niekto riesil 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre