Tento týždeň v pondelok ma hospitalizovali v nemocnici pre pravidelné kontrakcie a otváranie sa. Podarilo sa im to zastaviť a v stredu ma poslali domov, nakoľko som nemala žiadne problémy, ani výtok, nič. Prišla som domov a už po pár hodinách som si všimla, že mám slabý, priesvitný výtok, ako keby normálna voda. Nie je toho veľa, ale je to dosť intenzívne a som z toho nervózna. Som otvorená tesne na jeden prst. Nechcem robiť paniku, ale môže ísť o plodovú vodu alebo mám iba silnejší výtok z toho tepla? V 24 týždni som mala toto isté akurát že toho výtoku bolo ešte viac a nebola som otvorená. O čo môže ísť? Ďakujem za rady....
Vytok som mala taky aj ja ale moze ti aj plodova voda odtekat
@kofina333 Mastný nie je vôbec, ani nič mastné či hlienovité zo mňa nešlo, podľa lekára nemám robiť paniku a normálne ma poslal na víkend k našim 25 km od nás... Ja už neviem, fakt...
ak "vonia" nasladlo tak to bude plodova voda. Byt tebou radsej by som sa vratila do nemocnice a prinutila ich urobit rozbor.
@ajana1 Podľa lekára nemám robiť paniku a nemám ani odvoz ale tuším sa dá v lekárni kúpiť tá vodička na test. Čo to stojí?
Ja som vodnaty vytok tiez mala,dokonca som na to brala cipky,no prd pomahali,musela som vkuse nosit intimku,neviem,co to bolo..po porode to preslo.
@barbora1992 to netusim lebo ked mne praskla voda tak to zo mna tieklo ako vodopad ale znamej to len kvapkalo 🙂
Chod do leka rni a pytaj si test na plpdovu vodu....podla mna ak ta doktor poslal domov ze je vse ok bude to najskor moc ako ti babo tlaci na mechur 😉 myslim ze keby ti nieco hrozilo nie si dima a neposle aj na "vylet k rodicom" @barbora1992
@trasko v lekárni sa ten test už kúpiť nedá a doktor sa tváril keď som mu volala, že to teda plodovka nebude. Ja už neviem... Nič ma nebolí, bruško mi netvrdne, lekára už v nemocnici nemám, dala som si lieky čo som užívala v nemocnici a ak to neprejde, pôjdeme do nemocnice ale fakt neviem... Nechce sa mi veriť, že by to bola plodová voda keď som to isté už raz mala a bol to výtok... Ešte keď to lekár bere tak, že nie...
@barbora1992 klud. daj si vlozku a uvidis, ako velmi bude mokra za par hodin. ked ju budes mat celu mokru, tak chod do nemocnice aj s vlozkou, oni kvapnu ten roztok na vlozku a podla sfarbenia zistia, ci je to plodovka.
@barbora1992 daj potom vediet co to bolo....drzim palec
Ahojte kočky, tak nakoniec to našťastie nebola plodovka ale iba nejaký výtok, tak som celá happy. že sa drobec ešte drží. Na tej pohotovosti som si prišla ako nejaký hypochonder keďže som tam prišla 2 dni po prepustení ale inak v pohode. Ďakujem vám za všetky rady!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no myslím si, že je načase vrátiť sa do nemocnice. Možno ti odišla už zátka a preto ten výtok. Nie je mastný? Nemusí to ešte nič znamenať, ja som mala výtoky nonstop, ale pokiaľ si mala prednedávnom kontrakcie a začala si sa otvárať, je možné, že čoskoro porodíš. Takže šup šup k lekárovi!