Vodnatý výtok v 21. týždni tehotenstva

21. máj 2022

Dobrý deň každému..... V utorok som bola na poradni som 21tt všetko v poriadku ale zabudla som sa spýtať lekára na to že mávam vodnatý výtok žiadna farba, zápach ani konzistencia iná proste ako keby čistá vody nie je to vo veľkom množstve ale stále som v podstate mokrá aj na nohavičkách potom malé mokré fľaky. Asi pred dvoma týždňami mi prišli výsledky zo sterov (kontrolné výsledky kvôli E-coli) a všetko bolo negatívne nič ma ani nepáli tak mala to niekto sa z vás? Je to normálne v tehotenstve? Plodová voda to nie je na ultrazvuku bolo všetko okay aj v papieroch mám napísané normálne množstvo plodovej vody.

cyberk
21. máj 2022

je to normalne, a vlozku nenosis preventivne?

dzepeta
21. máj 2022

Ja som maka cele tehotenstvo taky vodnaty vytok. Pytala som sa na to gynekologa.povedal ze je to bezne. Pokial nemam ziadne problemy ako svrbenie ale palenie je to v poriadku🙂

zanetakovacsova
21. máj 2022

U mňa to bola plodovka od 28tt...keďže sa voda aj dotvára po troške tak to bolo v poriadku lenže som si do pôrodu musela poležať v nemocnici

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre