Vitamíny hliva ustričná

janka3179
14. okt 2024

Ahojte , nemali ste skúsenosť s vitaminami hliva ustrična v tehotenstve ? Sú tam aj huby či to neškodí ďakujem .

michaela329
14. okt 2024

@janka3179 mám Terézia s hlivou a rakytnikom - v tehotenstve odporúčané a vhodné. Momentálne som ešte stále v práci (škola) a síce tu už bol aj covid, aj chrípka - ale zatiaľ som bola len cca týždeň prechladnuta 😃 Snáď to funguje (beriem aj D).

simsalabim
14. okt 2024

@janka3179 ako by to malo uskodit?? Je tam extrakt z jedlej huby.

janka3179
autor
14. okt 2024

@simsalabim pýtam Sa len

janka3179
autor
14. okt 2024

@michaela329 áno tie si dobre ja som ponich takisto nebola chora

1ryba
14. okt 2024

Hliva ustricová je huba.🫣 A je výborná na imunitu.

fido69
14. okt 2024

@simsalabim Všetky huby sú pre človeka jedovaté. Len niektoré menej a po uvarení sú vlastne fajn - tie voláme jedlé, potom sú také, z ktorých nám nie je dvakrát dobre ani po uvarení alebo majú príšernú chuť - tie voláme nejedlé a potom tie, po ktorých nám je už vážne zle až sa ocitáme v nemocnoci - jedovaté. Ale surové by sa žiadne huby nemali jesť. Pokiaľ sa teda neidentifikujeme ako veverička či ježko. 🤔

simsalabim
14. okt 2024

@fido69 tak ver tomu, ze v tej tbl ta huba surova nie je. A napr sampinony sa daju kludne jest surove.

fido69
14. okt 2024

@simsalabim Áno, huby sa dajú jesť aj surové, ale nikto by to nemal robiť. Aj surové šampiňóny spôsobujú tráviace problémy. A napríklad hliva je ťažko stráviteľná huba. A vieš, že sušené bedle ťa môžu otráviť? Takže huby treba vždy dôkladne tepelne upraviť. 😉

simsalabim
14. okt 2024

@fido69 ja hovorim iba o surovych sampinonoch. V Anglicku sa bezne davaju do salatov. Jem ich tak uz 30 rokov… tam som sa ich tak naucila jest.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre