Ahoj beriete v tomto období aj vitamín C v tehotenstve? Ne narážam na vitamíny ktoré sa berú v tehu ale myslím samostatné C 500 mg? Vďaka
@mon1806 ano beriem 🙂
Ďakujem
Ja beriem PREGNA BIO SELECT tam síce je vitamín C ale len tuším 50 mg to je malo tak ci. Môžem ešte k tomu normálne, ďakujem
@mon1806 500mg denne je fakt vela. Vacsinu z toho vycuras a zbytocne zatazujes oblucky. 50mg denne bohato staci,pretoze urcite prijimas aj v inej forme v jedle.
@mon1806 treba uzivat lipomozmalny vit. C.
@stanulienkat 500 mg denne nie je vôbec vela.
@miskamicha je. Pozri si dennu potrebu. Velku cast mas aj z jedla. Len dnesna doba je posadnuta umelymi vitaminmi.
@mon1806 najviac clovek za den moze prijat 2000mg vitamínu C.
Ak beries 50mg plus doplnas 500mg je to v poriadku ;) vsetko zbytocne z tela vycikas.
@mon1806 hadzem ti tu zaujimavy clanok o vitaminu C
https://www.vitaminyprezdravie.sk/aktuality/vit...
Plus ak si neista staci hodit do Googlu a objavia sa ti clanky a studie na tuto temu,ze sa nemusis obavat 🙂
@viktoria1425 ďakujem krásne 💕 💕 💕 ja som stále. Doteraz brala 1000 mg bežné v takomto období a zrazu niekto povie ze 500 je veľa 🤔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja beriem každý deň C 500mg v lekárni mi to odporučili len +kyselina listová.Nechcem brat vitamíny pre tehotné na koľko potom je dieťa veľké a ťažké