Viróza v 1. trimestri

8. aug 2022

Ahojte dosť panikarim :/ od včera mam zvýšenú teplotu, keď stúpla nad 38 dala som si paralen. Citim sa slabá a unavená. Všade čítam aká je viroza nebezpečná najmä počas prvého trimestra keď sa vyvíjajú všetky orgány.

luccija
8. aug 2022

Je, ale prezili to miliony zien a vsetko je v poriadku.Mozes mat aj covid sprav si o par dni test

zoe_2
8. aug 2022

Ja sice uz zacinam druhy trimester, no nachcipana som poriadne boli ma hrdlo a mam sopel, covid test negativny, treba sa dat do pohody nestresovat sa a uzivat si nic nerobenie. Ked bude moc zle zavolaj lekarovi inak si pusti serial a oddychuj

nevenka
8. aug 2022

Ja som prekonala covid tesne pred otehotnenim, ako tehotna som este kaslala. V prvom trimestri som prezila crevnu chripku, zvracanie, hnacky, teraz som sice v druhom trimestri, ale mam znova covid. Teploty tiez 38, bolesti hlavy, klbov, svalov, brutalny kasel, sople. Do toho nespim, lebo najmladsi mal 3 dni 40-ky horucky z covidu. Chora bola aj dcera. Zachranovala som jeho v prvom rade. Asi 2x som si dala Paralen, ak mozes, vylez, daj si vitaminy a bude dobre 😉

saska85
8. aug 2022

Aj ja som bola chora v prvom trimestri, 3 mesiace kazdy mesiac za sebou, schytala som covidka (som ucitelka) . Teraz som v 5. mesiaci, dnes som bola na kontrole a vsetko je ok. Hlavne nestresuj a nerob si test ak mas stres ,aspon mna to uz potom stresovalo viac ako samotna choroba.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre