Ahojte, ide o moje 2.tehu. Pri prvom som take problémy nemala. Teraz z EUTHYROX 125 najskôr na 150 a dnes po necelých 2 mesiacoch zas horšie výsledky, a budem užívať až 200mg.
Máte niektorá rovnaku skúsenosť?? Dosť sa obavam o babatko. Neviem, čo to môže spôsobovať. Ležím cely čas s mladšou dcerou na onkologii, zvýšený stres atd. Lekar povedal, že to by nebolo až take zhoršenie, skôr nejaká porucha vstrebavania. Ale nič iné okrem magnesia neuzivam, takze to tiež vylucil. A lieky teda užívam na lačno a pravidelne, tak ako mám. Máte niektorá podobnú skúsenosť ?? Potrebujem ukľudniť 🙈
Pri prvom som mala skok zo 75 na 112 a pri druhej 112 na 125 a hned 137. Obaja su v poriadku. Neviem co to môže spôsobiť ale ked ti podchytili tie hodnoty tak by to malo byt dobre.
Ja som mala síce zníženú činnosť štítej žľazy v puberte, nie počas tehotenstva, ale pamätám si, že vtedy mi okrem liekov dr. odporúčala zvýšiť príjem jódu v strave. Morské ryby, kivi, morské riasy (sú aj v tabletkovej forme - Kelp). Skús sa poradiť s dr.
mne lietajú hormóny štítnej žľazy pri zvýšenom strese, takže aj tam by som možno hľadala príčinu.. kým som žila hektický život zahltený prácou, tak moja štítna žľaza bola ako z divých vajec, nijako sa ju nedarilo upokojiť.. teraz, keď som zvoľnila tempo, tak sa cítim o dosť lepšie a výsledky sú dobré.. samozrejme, rolu hrajú aj tehotenské hormóny, vtedy je väčší nápor na ŠŽ.. hlavne sa nestresuj. držím palce, nech vám všetko dobre dopadne...
Mne sa pri oboch tehu zvysovala davka a potom mi uz ostala aj po tehotenstve vyssia. Hormony stitnej zlazy pokryvaju funkciu skoro celeho tela, metabolizmus, nervove zalezitosti a teraz aj tvoje a aj babatka, cize mas zvysene naroky. Kym sa to da nahradzat liekmi tak sa tym velmi netrap.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mijama29 výšku tsh mas aku? Drzim dcerke palce ❤️