Ahojte tehulky mamičky chcem sa spýtať či je to normalne alebo či ste to niektorá mali v tehu strašne sa mi žúžila vagina som uplne ako keby som panna pre muža to je až niekedy pri sexe bolestivé a nerozumiem tomu nakolko v prvom tehotenstve som takýto problem nemala.
Za každú radu ďakujem
Skor je malo vlhkosti . Preto to boli. Pouzite lubrikant.
@misulik1310 nieco natom asi bude,,ked som cakala dcerku,bolo leto a chcela som ist s muzom a synom do bazena,aspon sa namocit po pas,nielen po kolena ale tampon nie a nie zaviest,ani najmensiu velkost..a to bezne pri ms pouzivam najvacsiu velkost.
@miadi praveže nemám problem že by som bola sucha som až noc vlhka ale som tak hrozne úzka
@misulik1310 aj Ja som mala pocit ze je mensia uzsia kratsia ale nebolelo ma nic a sex bol aj v den TP.
@miadi mna to neboli ro skor muza ze som taka uzka ze ledva sa do mna dostane tebe nehovoril muz že sa ti zužila ?
@misulik1310 Ja som to mala tiež vraj normálna reakcia tela na obranu/ochranu tehotenstva. A potom ešte cca 8 mesiacov po pôrode tiež, kým sa to dalo do normálu to bolo pre muža utrpenie
@misulik1310 nie mne vzdy hovori len ake je to prijemne 🤣nemala som pred tym nejaku širokuuu
@miadi to ani ja ale teraz som fakt taka uzka jak panna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@misulik1310 mozes byt skor stiahnuta, ze sa bojis, aby si neublizila babatku a muz asi tiez sa viac kroti, myslim, ze je to skor v hlave 🙂