Veľmi silné tehu príznaky. Môžem čakať dvojičky?

26. mar 2023

Ahojte dievcata, este som len v 7tt ale od kedy som zistila ze som tehotna mam dost silne priznaky. Bolest prs aj silne nevolnosti a niekolkonasobne zvracanie pocas dna a obrovska unava (kazde poobedie spim asi hodinu a viac).
Tie ktore mate dvojicky, mali ste tie priznaky tiez silnejsie alebo ako sa to u vas prejavovalo? Na prvu kontrolu idem az v piatok.
Diky.

luccija
26. mar 2023

Nie, to záleží od hormonov

zuzkaa1991
26. mar 2023

Ja som mala jedno dieta a take som mala cele tehu plus bolesti brucha (pri pôrode.som zistila ze to boli kontrakcie;) ) a necakala som dvojcata....len sommv polke tehu zistila ze musim lahke dietne jedla jest

autor
26. mar 2023

Ja to porovnavam s prvym tehotenstvom, kde mi bolo tiez zle na zaciatku ale nie az takto.

54tinka54
26. mar 2023

Zbytočne porovnávať, každé tehotenstvo je iné, nemusia to byť dvojičky. V prvom tehotenstve mi nebolo takmer vôbec zle, v druhom mi bolo asi až do 14tt príšerne. A nie sú to dvojičky 😜

kitycat
26. mar 2023

Odkedy vies, ze si v tom si viac uvedomujes priznaky. To je cele

nikpa
26. mar 2023

Nesúvisí to s tým. Ja som mala horšie tehu pri jednom ako pri dvoch.

gionella
26. mar 2023

Mne bolo napr horsie pri jednom ako pri dvojkach

dyala1067
26. mar 2023

Ja som vracala odo dna meskajucej MS az do 25teho tyzdna. A ciarka na teste za sekundu kolajnice ako svet, pri prvej som ani nevedela ze som tehu. Ze su dve som zistila na prvej kontrole 6tt

svokrinjazykmonika
27. mar 2023

Jasné, čím silnejšie príznaky, tým viac detí 😂🤣 mňa picne...

kattky
27. mar 2023

Moje druhe tehu bolo uplne ine ako prve. Druhe som prezvracala celych 9m az do porodu a nielen rano ale aj pocas dna. Skoro nic sa vo mne neudrzalo. Schudla som 9kg za cele tehotenstvo. Ale cakala som jedno dieta.

beata_k
27. mar 2023

Ja som nemala ziadne. To znamena, ze som nebola tehotna? Takto to nefunguje 🙂

sense
27. mar 2023

Nemusí to znamenať hneďze budeš mat dvojičky. Ja som čakala len jedno a bolo mi zle ze som nebola schopná ničoho, a mojim spoločníkom bola záchodová misa a objimanie sa s ňou veľmi veľmi dlho

maryetta
27. mar 2023

Tiez som tak mala. Necakala som dvojicky len opacne pohlavie. Ale zase kazde tehotenstvo bolo horsie 😂

tanuuulka
27. mar 2023

Mne bolo na zaciatku pri dievcatach ovela viac zle ako pri chlapcovi a celkovo tie priznaky boli podstatne vyraznejsie na zaciatku. Teraz sa nam coskoro narodi dcera (prvy chlapec, druhe dievca) a na zaciatku som si vravela, ze ja uz nikdy nechcem byt tehotna, lebo uz nikdy nechcem zazit prvy trimester... toto tretie tehu bolo na zaciatku fakt masaker 😃

deti95060810
27. mar 2023

autorka každé tehu je iné... ja som pri prvom tehu odpadávala a pri ďalších som ani nemala žiadne nevolnosti. Dokonca pri treťom som ani nevedela že som tehu.... Nie, ani raz som nemala dvojky.... akurát mi vyšlo že keď som mala obrovské nevolnosti - vtedy som mala syna...
dve tehu boli veľmi podobné - rovnaké príznaky - dievčatá sa veľmi podobajú ....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre