Kávu vraj môžem piť len po raňajkách,no mne sa potom veľmi točí hlava mám nízky tlak... čaj mi nepomáha?čo Vám pomohlo lebo ako to je vlasne?
Pri prvom som sa veľmi snažila robiť všetko na 100 % a k tomu patrilo aj nepiť kávu. Pre nízky tlak som sa necítila dobre, ale zvládla som to akotak 🙂 Pri druhom som kávu pila 1-2 x denne, lebo som nevládala fungovať. Chodila som do práce a podávať výkon bolo bez kávy nemožné. Takže si vyberte 🙂
pi vela vody, skus slabu nesku s mliekom alebo kofolu, a mozno aj pohyb. Neboj to prejde...a ked sa da tak spi 🙂
pri oboch som do 4m nepila kavu, lebo mi bolo zle, ale neskor prave kvoli tlaku som rano hned nalacno vypila pohar vody a po ranajkach slabu kavu - 1 lyzicka mierne kopcovita nesky, do pol salky a zvysok mlieko... a potom aj poobede 🙂
ahoj, skús piť kávu s hubou reishi. Ja som mávala hodnoty 80/50 a pijem ju už tretí rok, môj tlak je ideálny, pohybuje sa okolo 120/80. Reishi ti neublíži, môžu ju užívať aj tehotné ženy. Ak chceš, napíš mi pre viac info.
doliva neviem aky mas tlak, ale ja som mam celkovo nizky tlak a pocas tehu mi vysiel len raz 110/60 aj to len preto ze som cestou na kontrolu narazila pri parkovani, inak moj bezny tlak 90/60 al. 90/55. Obcas si dam rano kavu, a ked nie kavu dam si salku cierneho caju, inak mne pomaha vypit cez 3-4 litre tekutin....a obcas si dam aj kolu, ta mi pomaha aj ked sa najem a ostane mi tazko dam si deci koly a sa mi ulavi
a rano predtym ako som sa zdvihla z postele som tiez vypila plny pohar vody a este chvilu polezala v posteli,....vodu mam pri posteli stale...
@doliva ja sice uz davno nespavam cisto na bruchu lebo malej sa to nepaci, ale spavam tak napoly na bruchu napoly na boku tak ze mam vylozenu nohu na kojeneckom vankusi al. na chlapovi, tak ma brusko dost miesta a ja celkom dobru polohu....ak ta nikde netlaci a nemas este velke brusko tak by to nemal byt asi problem...
ja obidva tehu tlak 80/60, sestricka vzdy gula ocami ked mi meria ci mi zle nebyva... no byva, a to mi taky nameria aj po ranajkach ked pijem kavu 😒 doki povedal ze jednu dve kavy v pohode mozem, v mojom pripade mi to v podstate naordinoval, a vela tekutin, tak mam rano nescu ku ranajkam, a okolo 15 si dam druhu, alebo latte
@doliva Nie, obe dcerky su zdrave, hlavne, ja vzdy pijem kavu rano a poobede, bola som zvyknuta, akurat prve mesiace mi zo vsetkeho zdvihalo zaludok, tak som nemohla ani kavu ani citit 😀 , ale potom v pohode, samozrejme slabu. A namiesto kavy som pila kolu, ale po nej sa vraj pribera, tak radej viac vody, aj pocas dna... A potom kavu, ale nie silnu a vzdy po jedle, aby mi nebolo zle...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@doliva netreba sa takto uzkostlivo sledvat...co ti pomaha?Dve kavy denne kludne mozes,akurat turka by si nemala pit.Cola Ti nepomaha?