Veľmi ma bolia zuby

jessica1996
28. apr 2015

baby, strašne ma bolia zuby, pri každom jedle, je to pre mna uplne utrpenie, cele dasná, všetky zuby, nenormalne precitlivené, non stop si ich musím umyvať a potom mam ešte rozdraždene cele dasna krvacaju mi.. a ževraj babetko odoberá vapnik z tela ale ja neviem lebo nepoznam snad nikoho kto by pil viac mlieka jak ja .. tak ja už neviem kde v akých potravinách mám ziskavať ten vapnik ... poradte

evittam
28. apr 2015

@jessica1996 Chod k zubarovi,nemusi to byt len vapnikom. A vapnik neobsahuje len mlieko,najdi si potraviny,ktore ho obsahuju😉

zuzka38
28. apr 2015

@jessica1996 zubar co povedal?

jessica1996
autor
28. apr 2015

Nemyslim ze mi zubar v tomto pomoze lebo mna naozaj boli cely chrup a vsetky zuby mam strasne citlive.to neni jeden konkretny zub v ktorom by bol kaz alebo nieco...

zanin
28. apr 2015

@jessica1996 skus zubnu pastu elmex erosion protect. Je drahsia ale veeelmi dobra a ked to nakombinujes aj s ustnou vodou tak urcite zubky prestanu byt citlive a dasna podrazdene.

evittam
28. apr 2015

@jessica1996 Tak urcite ti skôr pomôze odbornik ako my tu na MK. A zubar sa nestara len o kazy a trhanie zubov.

peneloppe
28. apr 2015

@jessica1996

ja som mala nedavno podobny problem. zuby mam v poriadku ale zrazu ma zacali pobolievat ale nie tak ako ked boli zub ale tak celkovo, taka ina bolest. precitlivene zuby. bolest zacala najma po vypiti horuceho alebo chladneho napoja, vonku ked velmi fukal vietor alebo bola zima. kupila som si sensodyne a asi po tyzdni pouzivania ma bolest uplne presla. ale bolo to neznestitelne, normalne som bola na tabletkach v tej najhorsej faze. skus aj ty

damien12
28. apr 2015

Mal som podobny problem so zubami, zmenil som zubnu pastu a ked uz fakt zacne boliet tak mam taky sprejik s aloe a to zastavuje bolest do par minut 🙂

sissy27
28. apr 2015

@jessica1996 počas tehotenstva by si mala absolvovať minimálne jednu preventívku u zubára a tuším máš nárok na dve... Tak to využi, tam ti poradia najlepšie - my ti tu do úst nevidíme... Ak to nebude v zuboch alebo ďasnách, tak ťa aspoň pošle na ďalšie vyšetrenia, napr. neurológ, orl...

jessica1996
autor
29. apr 2015

@sissy27 jooj to ja teraz urcite nechcem spustit kolotoc vysetreni a lekarov, toboz nie v 40tt vysedavat po cakarnach, ja k lekarovi nejdem len ked naozaj musim. Ja som chcela len vediet ci to niektora z vas mala pocas tehotenstva taketo precitlivele zuby skrz toho ze babatko odobera z tela vapnik.. po porode to prejde.. ja som zdrava jak rybicka zadny lekaar :D :D

sissy27
29. apr 2015

@jessica1996 aha no tak pardón... len by ma zaujímalo, ako vieš, že si zdravá ako rybička, keď nechodíš k lekárovi? 😅 ale tak zas keď už teraz vieš, že po pôrode to prejde a máš to ozaj za pár, tak nechápem, prečo to vôbec riešiš...

jessica1996
autor
29. apr 2015

@sissy27 ja som chcela len vedieť či aj iné maminy mali takú skúsenosť v tehu -... ale to je jedno nerieš -_- :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre