Ahojte, som ešte len v 6tt ale narástlo mi podbruško tak, že aj rifle sú mi úzke.. 4. Tehotenstvo, 2 potraty, 1 zdravý syn 😍..
Je to možné žeby mi už rástlo bruško? 🤔🤔
Gratulujem s držím silno palce aby vám to všetko dopadlo. Tehotenské ešte nie..
Ja som mala taký pocit pri dvojičkách 😍 že hneď som mala bruško iné väčšie ešte pred tehotenským testom som vedela že som tehotná už. Pri jednom som to nemala 😅 gratulujem a držím palce 👍
@veronikavaneska už som mala som chcela dvojičky, to by bolo keby sa to potvrdilo 😁😁😁
Ja som v tretom tehotenstve snad odo dna, kedy som ocikala tehotensky test, uz ani gate nezapla. Nedokazala som drzat tajomstvo do skoncenia 1. trimestra, lebo hned to na mne bolo vidno. V 7. mesiaci som uz mala obrovske brucho a v 9. mesiaci ma zastavovali cudzi ludia a pytali sa, ci cakam dvojicky 🤷♀️
Ono to tak byva v tych dalsich tehotenstvach, ze to brusko vykukne skor.
Ďakujem baby za pekne slova ❤️
Ja som obe tehotenstva odhalila tak, ze som mala velke brucho. Pri druhom tehu, mi uz bola tyzden pred menstruaciou pritesna zimna bunda… v 2 mesaici mi uz gratulovali k tehotenstvu aj ludia, co ma nevidaju pravidelne, tak 2x do roka, tak to bolo vidiet, v tretom som uz nosila tehu rifle… maly je septembrovy, ale uz ludia sa cudovali, ze som stale tehotna uz v juli… v auguste som uz nic ine nepocuvala, iba ake velke brucho mam, normalne od ludi co sli okolo po chodniku, uciteliek…takze podla mna ti uz moze rast brucho, mozno to mas jak ja 🙂
V treťom tehu mi bolo bruško vidno hneď od ocikanoa testu... Samozrejme nejde o bábätko ale o nafúknuté brucho vplyvom tehu, čiže dá sa povedať ze je to tehu bruško 😂 lebo je spôsobené prítomnosťou plodu... Ale mala som viditeľné brucho od 5-6tt kedy sa aj, susedy otacali. Bohužiaľ toto tehu ale skončilo v 9tt a ako som prišla po zákroku domov som mala ploche brucho späť..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemyslím si že je to možné 🙂 Skôr si myslím že ide o hormonálne zmeny a z toho nafúknuté podbruško. Predsa len, bruško ešte nemá z čoho rásť. Blahoželám k tehotenstvu ❤️