Ahojte, musim sa postazovat :( sim v 28 tt a mam neskutocne bolesti klbu bedroveho,alebo co to je neviem, ja uz neviem co robit ... pri pohybe je to strašne. Ledva sa hybem,chodím ako 100rocna,otacam na posteli v noci v bolestiach.Uz som bola aj u gyn (zastupujucej lebo moj ma dovolenku) ta ma uplne odbila co ona s tym,u obvodnej, ta ma poslala k ortopedovi.Ale uz par dnineviem ani len ziadneho zohnat,same specializovane alebo iba hospitalizacie riesia , v jednom ze termin januar/februar ...a to dom v Bratislave... uz som tak zufala :((( chcela som ist na pohotovosť ale manzel vravi ze zbytočne ze ma poslu prec aj tak. .. neviem co mam robit kde by mi uz poradil uz niekto? :(((( babu to nemoze ublížiť ak je to nejaky zapal?
S tymto gynekológ naozaj neurobí nic. Kamasutra fakt silne bolesti, takurcite chod na pohotovosť, alebo k ortopédovi, pod ktorého spadas v rajóne
Moze to byt pricvaknuty nerv, zapa, ale aj to, ze telo sa pripravuje na pôrod a rozťahuje sa ti panva - ľudovo povedané
Ak si z BA tak by som sla do Ruzinova na centralny prijem, si tehotna mas velke bolesti, minimalne ta musia vysetrit alebo usmernit kam treba ist (ak treba zavolaju ortopeda, neurologa, gynekologa, mozno daju infuziu...)...a hlavne...neviem od kedy to mas ALE nehovor ze to mas dlho, pripadne povedz ze ta poboloval ale teraz sa to akutne zhorsilo. Drzim palce.
určite to treba riešiť, aj za cenu hospitalizácie, kamarátka mala niečo podobné v tehotenstve (tiež to nikto nechcel riešiť, nohu si musela dvíhať rukou, plakala od bolesti), predčasne porodila cisárskym, po pôrode množstvo vyšetrení ešte v nemocnici, zistil sa infarkt stehennej kosti (kosť nebola dokrvená a začala odumierať), operácia v hodine 12-tej ..., našťastie sa kosť po operácii zregenerovala a je v poriadku aj ona aj dieťatko, Držím palce!
dakujem dievcata ... bola som s tym uz u obvodnej, ta ma poslala za gyn, ze musi mat papier od neho, ten mal dovolenku tak som sla k zastupujucej, ta ma odfajcila, co ona s tym, to ortoped ... a je to normalne ze ma bolia klby ako tehotnu ... tak som sla k obvodnej, dala mi vymenny listok na ortopeda, teraz zhanam druhy den ortopeda, obovlala som asi 10 ambulancii...jeden ze termin januar/februar (haha), druhy ze oni sa specializuju na kolena ramena, dalsi iba hospitalizacie, procare ze 90 eur balicek si mam zakupit ... no ide ma trafiť slak .... neviem uz kde volat ... na pohotovost keby som sla, tak ma odfajcia, ze to nie je akutne urcite, ze to mam riesit s obvodnou lekarkou
@lucik2008 ahoj, prosím ťa ako si vtedy dopadla s tým kĺbom? Momentálne druhý deň " len" mám podobný stav , ale boli to riadne a neustupuje, muž ma posiela k dr. ale mam pocit že nič so mnou robiť aj tak nebudú .
@martinka444 zdravim, nakoniec to preslo same … nik mi nepomohol, (lieky ziadne, lebo tehotna) dlho to trvalo, ale asi to bol bud tlak na klb vo vysokom stadiu tehu alebo maly mi tlacil na nejaky nerv, pri porode uz som bola ok a po uplne
Asi len odsledovat alebo vyskusat, mozno vasa dr by to nejako aj riesila viac ako ta moja.
A moze by to byt aj roztahovanim panvy, vtedy to tiez dost boli a prejde casom.
Drzim palce … aj pri porode 🙂 … nech vsetko dobre dopadne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucik2008 a kde konkretne ta to boli? Je to skutocne klb alebo skor akoby v lone? V tehotenstve dochadza k uvolnovaniu a roztahovaniu panvy akoby priprava na porod a to teda kua boli. Presne ako pises nemozes sa ani na posteli otocit chodis ako kacka. Niektore mamicky to nemaju ine iba mierne. Mne to zacalo velmi skoro a intenzivne. Trvalo to az do porodu 🙄