ahojte, chcem sa spytat, ci ste aj vy mali vo velmi ranom stadiu tehotenstva priserne bolesti v oblasti malej panvy, v oblasti krizov... moze to byt uzivanim progesteronu /utrogestan 2x4/?
@adrikat ,
ja toto mavam okolo menzesu...lekarka mi povedala, ze to je prekrvena mala panva...strasne to boli, nemozem sa ani vystriet, chodim v predklone ako 80-rocna starenka...a tabletku proti bolesti si urcite nechcem dat...tak reku ci to aj viacere mali..🙂
dakujem za reakciu.
@gerdusha Ahoj, já mám tyto bolesti také už do cca. 6tt. Hlavně odpoledne, když přijdu z práce domů, na chvíli si lehnu a pak už vstávám jen s bolestmi. Ráno bolesti téměř nemám, zase pak přijdou až odpoledne. Ptala jsem se lékaře, prý se to musí vydržet. také užívám utrogestan 3x2. Musíme to zvládnout.
Ja som tiez na zaciatku tehu, cca 6 tt. Vcera som nemohla ani zaspat od bolesti, ta sa mi taha z krizov az do nohy. Pri prvom babatku som to nemala... Dr. mi povedal, ze druhe tehotenstvo boli viac... tie bolesti su neskutocne ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gerdusha ja som tiez uzivala utrogestan a nemala som bolesti v krizoch. moze to byt prave tym tehotenstvom,neboj bude to lepsie 🙂 mna strasne pichalo pri vajecnikoch,ked som si sadla,tak som mala pocit ako ihlu keby mi niekto vrazil zospodu do brucha. ja som brala 2x2 myslim. drzim palce,nech je vsetko v poriadku 🙂