Veľká placenta od 15. týždňa

31. aug 2021

Stretli ste sa s tým niekto, Že ste mali veľkú placentu už od 15 tt?? Plynú z toho nejaké riziká?? Nikde sa to neviem dočítať... Tak nemali ste niektorá? Bolo všetko v poriadku aj napriek veľkej placente? Vopred ďakujem za každý koment

luci_ba
31. aug 2021

lekár ti na to co povedal?

autor
31. aug 2021

@luci_ba že je fakt veľká, ale že v tom nevidí problém... Len mňa by zaujímali názory mamičiek, kt. Tiež mali veľkú placentu...

bebotka
31. aug 2021

bola som tehotná tri krát, ale doktorka placentu a jej veľkosť nikdy neriešila a ani nepočula, že by to niekto riešil, to už skôr množstvo plodovej vody sa rieši, ale riešiť veľkosť?

autor
31. aug 2021

@bebotka nuž neviem. Nie som gynekologicka, ale ta placenta je fakt veľká, a pre pokoj som sa opýtala, a on to potvrdil... Nuz sama neviem🤦‍♀️... O plodovej vode som citala, ale o placente nikde nic.... 🤷‍♀️

dankanka
1. sep 2021

Hladas problem tam kde nie je.. ak by to aj problem bol, co s tym v tomto tyzdni narobis? Nic.. nestresuj sa zbytocne a vsetko bude ok. Citaj si radsej nieco, co ta zaujima aj mimo tento tehotensky stav..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre