Veľká modrina po odbere krvi

linduska_
Včera o 09:22

Dievčatá, toto asi nebude v poriadku, čo na to, poraďte… Bolí to celkom, včerajší odber krvi u gynekológa. Ja viem, možno to preženiem ale predsa - neublíži to nejak bábätku?
Ďakujem…

belllinka
Včera o 09:24

Ako to ma ublizit babatku?? Natri si to Heparoidom

linduska_
autor
Včera o 09:25

@belllinka To že sa tam vytvorila nejaká podliatina

stanulienkat
Včera o 09:25

Heparoid. Ako by to ublizilo???

pribinak
Včera o 09:28

Fakt? Modrina po odbere ublíži bábätku? Sa ukludni a skoč do lekárne po heparoid

nttnnt
Včera o 09:34

aj ked si na to nedas nic, tak sa nic nestane..videla som aj oooovela horsie, postupne sa ti to vstrebe

lenkakravcova
Včera o 09:40

@linduska_ nič sa nikomu z vás dvoch nestane. Ja som mala raz dva krát väčšiu. Pichala mi to asi na tri krát a praskla mi žila. Len je to strašné nepríjemné a asi 1,5 týždňa to budeš mať takéto škaredé, kým ti to postupne zmizne.

michaela329
Včera o 09:41

Mávam horšie, nič sa nikomu nestane. Už ani nenatieram.

linduska_
autor
Včera o 09:50

@pribinak Ukľudni sa ty, ty hviezda. Pardon že som nepadla múdra už z neba presne tak ako ty…

sara07
Včera o 09:56

nič sa nestane a nedávala by som si na to heparoid určite teraz
ja som po infuziach lebo sestričky teda zvlášt dve nevedeli napichat tak som bola ako narkoman doslova obe ruky, potom som chodila na salu si dávat kanilu pichat a tam to zázračne šlo
to sa ti vstrebe to je v pohode,zle ti pichla proste

pribinak
Včera o 09:57

@linduska_ ukludni sa ty a kúp si heparoid

januska12323
Včera o 09:59

Obyčajná modrina, ako by to malo ublížiť dieťaťu?

mamina7070
Včera o 10:03

neboj sa , nic sa nedeje, kup si heparoid , mozes aj vitamin C zvysit ak tak ale stava sa to bezne pri odberoch , to sa vstrebe

simsalabim
Včera o 11:29

@linduska_ musim sa
@pribinak zastat, lebo staci naozaj pouzit zdravy rozum. Keby slo o infekciu, uder do brucha, pad, nehodu…. nepoviem. No modrina z odberu a navyse na ruke? Nedava to zmysel.

linduska_
autor
Včera o 13:55

@simsalabim Si si uľavila tak snáď máš krajší deň, k čomu ti gratulujem. Možno keby si bola po viacerých stratách a stále sa nedarí tak by si sa bála každej zrazeniny a verím, že aj všetky tie ktoré ti lajkli tvoj komentár. Prajem vám v živote len to dobré…

simsalabim
Včera o 14:52

@linduska_ jediny, kto si tu ulavuje, si ty. Clovek sa ti snazi povedat, ze si to ty, kto reaguje neadekvatne a neracionalne, ale zjavne ti chyba sebareflexia. Co uz. Uvedom si, ze ta precitlivelost ti urcite nerobi dobre, psychika je svina... daj sa do pohody, urcite to celkove moze pomoct. Zelam ti, aby ti to vyslo.

linduska_
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linduska_
autor
Včera o 16:23

@simsalabim Vieš čo, chcela som reagovať inak, ale nechám to tak. Ja mám psychiku v najlepšom poriadku, ty nabudúce nesúď ľudský strach z niečoho o čom nevieš čo tomu predchádzalo. ŽI A NECHAJ ŽIŤ. Maj sa pekne.

simsalabim
Včera o 16:31

@linduska_ ani ja som nechcela uz reagovat, ale… ten strach je iracionalny a nelogicky. To ti tu vsetky chceli dat najavo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre