Večerné nevoľnosti v 1. trimestri

domcavesel
1. mar 2024

Ahojte, chcem sa podeliť a moje a Vaše skúsenosti. Som v prvom trimestri, konkrétne 8tt+2. Cez deň mi vôbec nieje zle, ani necítim, že som tehotná ale poslednú dobu pozorujem, že večer keď sadnem k telke začne mi byť zle, nevraciam, ale mám taký zvláštny pocit ako keď po jazde v aute po brutálnych zákrutách a je mi hrozne ťažko 😅 niekedy je to akoby pocit z hladu, ale viem, že hladná nie som.

Mali ste to aj Vy tak ? Že ráno a cez deň nič a večer ste cítili nevoľnosť?

Ďakujem ❤️

1angelika
1. mar 2024

@domcavesel mne bolo celý deň zle ale večer najhoršie, tiež sa to tak vystupňovalo večer..

blondinka95
1. mar 2024

Áno, veľmi podobne

bellaa3007
1. mar 2024

ja som vracala cele dni, už aj vodu cele 3 mesiace. Schudla som na 43kg hrôza. Kým ti je len blbo môžeš byť "rada"

1angelika
1. mar 2024

@bellaa3007 a po 3 mesiacoch ti to prešlo? mne až v 8 mesiaci :((( väčšinou, že také silné nevoľnosti neprejdú po prvom trimestri tak preto sa pýtam

bellaa3007
1. mar 2024

@1angelika ano, skončila som sice 2x na infuzke ale prešlo to. Je to naozaj vyčerpavajúce :/

rumba01
1. mar 2024

zvlastne ze vecerne nevolnosti, u nas v rodine to nebyvalo, no ale to je len dokaz o tom ze sme kazdy jedinecny

1angelika
1. mar 2024

@bellaa3007 zaujímavé, ja osm bola na infuzkach tiež, ale mne to len trochu ustúpilo , úplne prešlo až v tom 8 mesiaci..až vtedy som sa mohla normálne najesť a napiť, ach..no bolo to hrozné ale vydržala by som to zas.

domcavesel
autor
1. mar 2024

@rumba01 áno áno tiež som prekvapená, že nič celý deň (trocha som aj stresovala, že prečo mi nič nieje), ale včera večer mi skutočne bolo zle no ale dnes ráno a cez deň zas nič 🤷🏼‍♀️ tak uvidíme večer

damia22
1. mar 2024

Ja som mávala LEN večerné nevolnosti! Bez zvracania ale extrémne že pomohlo len spať nič iné. Prešlo ma to až v 21tt uvidíme či sa to vráti.

lucia7933
1. mar 2024

@domcavesel ja som mala ze uplne to iste :D cez den som vedela normalne fungovat, chodila som do prace, boli sice jedla co som nemohla zjest ale nevracala som ani raz, vzdy to prislo az vecer, boli horsie dni a lepsie...a tiez vzdy cez den som zacala stresovat ze boze ja zjem aj maso co ak sa nieco stalo ze mi uz neni zle...a bum prisiel vecer a ja som uz chcela nech je rano lebo sa to nedalo vydrzat😖 ale bola som fakt rada ze to boli len vecerne nevolnosti, a preslo to zhruba okolo 12-14tt tak postupne uz od 11tt som citila ze to je lepsie a lepsie...

lucia7933
1. mar 2024

mne co vzdy vecer pomahalo ked som chcela nieco do seba dostat, tak jest kysle ovocie, alebo zapijat jedlo trochou coca coly, ale fakt to boli nechutne nevolnosti, sice bez vracania(nastastie) ale vecer som takmer nic do seba nevedela dostat a vzdy som bola taka hladna ze z toho mi bolo este horsie

dominima
1. mar 2024

Ja som mávala asi 4 mesiace nevoľnosti celé dni, od rána do večera a vracala som aj z čistej vody.. teraz som v 22tt a postupne to odchádza ale sem tam ešte niekedy ráno pregrcnem.. snáď už bude len lepsie

lisymbia
1. mar 2024

Ja som to mala tak isto, ráno som vstala fresh ako rybička a postupne od tej 17tej hodiny mi začalo byť horšie a horšie 🫠

domcavesel
autor
2. mar 2024

@lisymbia presne to mám tak isto, a o 8 večer už spím 😅

sisska333
1. nov 2024

Ja som cca v 6-7 týždni a posledný týždeň mám celodenné naťahovanie 🤢 zvracala som len raz, ale celý deň ma to brzdí v normálnom fungovaní, musím stále niečo malé zjesť a potom je trošku dobre. Dúfam, že to prejde čo najskôr 😟 večer našťastie keď zaspím tak spím do rána, trápi ma to len počas dňa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre