Večerné nevoľnosti

ellisa12
2. jún 2022

Ahojte, je tu niekto podobný ako ja že má večernú nevoľnosť? 🙉 ako náhle ľahnem do postele už mám žalúdok v ústach 😒

1angelika
2. jún 2022

ranná nevoľnosť - tým sa nemyslí, že ráno ale že v rannom štádiu tehotenstva. Mne bolo zle celý deň a večer najviac...

nina19833
2. jún 2022

Toto som presne isla napisat, ze aj ked sa to vola ranne nevolnosti, co byvaju v tehotenstve, to neznamena, ze musia byt akoze rano, mozu sa objavovat pocas celeho dna a hoci aj v noci.

ivangeline
2. jún 2022

Mne pomohol rozok,suchar,piskoty. ;)

kamajka
2. jún 2022

ja som v zásade mala nevolnosti okolo 16:00h poobede, rano skor vynimocne, a to az od 16tyzdna do cca 20teho. takze u mna to nebola ani ranna nevolnost v rannom stadiu tehotenstva. a fakt s bruchom sa uz grcalo o cosi horsie. 😁

babovka2321
2. jún 2022

@ellisa12 tiez som to mala vecer najhorsie, ked som lahla do postele, akoby som bola spita na mol, bala som sa aj pohnut, ze v tom momente vyvratim obsah zaludka🥲

bolarazjedna
2. jún 2022

@1angelika aj v iných jazykoch (angličtina, maďarčina), je ranná nevoľnosť odvodená od slova ráno, takže podľa mňa sa to tak pôvodne myslelo, že nevoľnosti sú ráno. Len pre zaujímavosť.
Ale nič to na tom nemení, že tie nevoľnosti môžu byť hocikedy počas celého dňa, aj celý deň, aj v noci.

gabu_lienka
2. jún 2022

@ellisa12 tak ja som tie “ranne” nevolnosti mala 24 hodin denne a az do porodu 😂 nepomohlo nic, drz sa.

kvetinka75
2. jún 2022

ja, keď vypijem večer viac pitnej čistej vody, a ľahnem si, tak mi to zaťaží žalúdok. Nie som tehotná. Neviem či si tehotná alebo nie. Ke´d som bola tehotná mala som nevoľnosti nonstop celý deň

ellisa12
autor
2. jún 2022

@ellisa12 to ste ma nepotešili ja sa cítim fakt hrozne 🥲 rak zostáva len dúfať že to čím skôr prejde ...

@babovka2321 presne jak opitá že bojisam sa že sa zgrcam a stále myslím nato že spi spi spi a nejde to
Ja nie že sa bojím vracať ale radšej sa snažím rozdýchať to

1angelika
2. jún 2022

@bolarazjedna ďakujem za info

basska_b
2. jún 2022

@ellisa12 A kolko toho zjes na veceru? Vo vsetkych mojich tehotenstvach platilo, ze nevolnosti som mala len na prazdny zaludok. Pocit na odpadnutie, na zvracanie, az triaška... akonahle som sa najedla, tak super 👍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre