Vdýchla som nechtiac trblietky

merlin796
20. okt 2016

Dnes som robila Vianočný venček ako každý rok ale keď som ho robila som bola celá od trblietok ,lebo tie ozdoby čo som na ten venček nasadila bolí posypané tými trblietkami a ja ako nevedomky som si priložila ruku k nosu a som sa hlboko nadychovala a až keď ma začal nos svrbieť som si uvedomila že mam na tej ruke tie trblietky stých ozdob a je možne že som niečo vdychla , myslite že sa to môže niako dostať k bábätku do bruška som 24 týždni tehotenstva ???

moni244
20. okt 2016

Urcite, narodi sa ti trblietave dieta

dominika6
20. okt 2016

@merlin796
Ach jaj...
No co
... ked sa narodi bude sa pekne lesknut

lenkamaxim
20. okt 2016

Oprskala som telefon 😄 @dominika6
@moni244

moni244
20. okt 2016

@lenkamaxim dufam, ze nie trblietkami

sibalka21
20. okt 2016

@merlin796 Paneboze ako moze niekto zalozit takuto diskusiu? :D A ako by to asi podla teba mohlo ublizit tomu babu? Ved tebe tie trblietky akurat tak pojdu do zaludka, kde sa rozlozia, aj to len v pripade ze zjes aspon kilo :D

lenkamaxim
20. okt 2016

@moni244 nie nie ale zvazujem,ze je to dobra technika na vyzdobu okien pri prichode zimneho obdobia.. strieborne trblietky+prskanie=okna a'la zasnezena rozpravka!

moni244
20. okt 2016

@lenkamaxim inac, dobry napad, velmi originalny a kreativny

lenkamaxim
20. okt 2016

@moni244 dakujem,asi dam patentovat 😄 Este aj zbohatnem vdaka konovi!

lullaby126
20. okt 2016

toto je lepšie ako téma: Môžem v tehotenstve piť z plastovej flaše :D

moni244
20. okt 2016

@lullaby126 toto je asi dalsi nick osoby, co tu minuly tyzden zakladala absurdne temy o tom, co tehotna moze

timea7
20. okt 2016

@sibalka21 a prečo by nemohla? Veď tu sa tehotné pýtajú, či im uškodí tatárska omáčka, žĺtkové rezy a pod. somariny. Večer sa s mužom pomilujú, ráno si robia testy a každý deň ďalší a ďalší a dávajú ich sem na posúdenie. Sú v piatom týždni a fotografujú si bruško, ako im narástlo, vycapia sem, na facebook, do okresných novín, najneskoršie v siedmom nosia tehotenské oblečenie. Mne už to pripadá choré, ak vidím slovo snažilkovať, tak sa vysýpam. Chápem zmes pocitov na začiatku tehu - obrovská radosť, ale aj obavy, zmena nálad, ale niektoré baby to už fakt preháňajú.

timea7
20. okt 2016

@moni244 aj ja si to myslím, čakám tému, či môže ako tehotná navštevovať psychiatra, tá by mala u nej aspoň opodstatnenie.

sense
20. okt 2016

@moni244 zas som si raz oplula monitor, ty vies bohovsky zlepsit naladu... 😀 😀 😀 😀 😀

timea7
20. okt 2016

@sense dúfam, že trblietkami 😀 😀 😀 😀 😀

dominika6
20. okt 2016

A pri porode si budu mysliet ze sa von tlaci vianocna gula

merlin796
autor
20. okt 2016

Viem že si teras myslite že som niaka hysteričná to pravežed nechcem aby ste si o mne mysleli alebo niečo také, ja som dostala len strach lebo tie ruky som mala cele trblietkave a som tu ruku mala priloženu k nosu a sa nadychovala , vôbec som si to neuvedomila až pokým som si to nevšimla a teras mám troška strach ak som nieco cez ten nos vdýchla takzvane tie trblietky či sa to nedostane k bábätku

katka253111
20. okt 2016

@moni244 myslis dory ci ako sa volala?

bubelko
20. okt 2016

@moni244 😀😀😀
@dominika6 😀😀😀

pri takejto teme mi diskusia o pase od 13.r baby pride ale uplne v pohode ...

dominika6
20. okt 2016

@merlin796
Dobre zlatko...
Dost bolo rozkoše...
do pôrodu uz dychaj len cez rúško...trblietky môžu upchať pupočnú šnuru...

moni244
20. okt 2016

@dominika6 nevadi, vianocna vyzdoba 😀
@bubelko asi tak nejak, ale clovek aspon vie, ako sa dnesne 13 o par rokov budu prezentovat 😀

moni244
20. okt 2016

@merlin796 jasne, si to ty, dalsi tvoj nick, mas jednu smolu, pravopis ta vzdy prezradi 🙂

fantaghiro21
20. okt 2016

Zeny, mate pravdu, tema sprosta, ale cudujem sa, ako sprostejsie sa spravaju niektore "matky". Bodaj by vam tie vianocne trblietka niekto napchal do ...

jana_eyre
20. okt 2016

@merlin796 a ako by sa to asi dostalo k babatku? Skus si vygooglit obrázok ako vyzera vnutro človeka, ako sú ulozene orgány a cez co všetko sa "filtruje" co ješ a dychas..

Vies, ja si tiez pamatam ake blbe súvislosti ma napadali pri prvom babatku, ale človek co len trocha pozna anatomiu tela a aspoň okrajovo vie v akom organe a ako je ulozene babo, tak takeho nemôže napadnúť ci sa vdychnute trblietky nedostanu do plodoveho vaku.. Prepac, ze tak úprimne, ale vážne ma troska sokuje ak sa niekto pyta podobne otazky.. 😲

moni244
20. okt 2016

@fantaghiro21 az tam? Hm, co by z toho ten clovek mal? Trblietkave vzruso?

merlin796
autor
20. okt 2016

@moni244 prepač čo tym mysliš ???? Ja mám dva nicky? to by som asi musela o tom niečo vedieť prepač príde mi to troška uražka možno si sa pomilela alebo čo ale ja som tu necelý tyždeň a je to moj prvý nick. A veľmi ma ta tema mrzi, ale važne ma to trápi som mlada asi sa nevyznám ale važne tie trblietky som mala po celej tej ruke a som aj pravdepodobne niečo vdychla tak mam strách

moni244
20. okt 2016

@merlin796 nepomylila som sa, som si ista 🙂

lavinis
20. okt 2016

@moni244 tiež myslím 😀

moni244
20. okt 2016

@lavinis to slovo "teras" je ako podpis 😀

merlin796
autor
20. okt 2016

@jana_eyre Ďakujem veľmi pekné za otpoveď aspoň troška som sa ukludnila ked vravite že k bábätku sa to teda nijak nedostane som veľmi rada ,a ano máš pravdu mala by som si také veci poprečitavať

merlin796
autor
20. okt 2016

@moni244 (teraz) ospravedlňujem sa neviem ským si ma myliš ale som tu fakt necelý týždeň

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre