Vaginálna mykóza v prvom trimestri

lukihomamina
18. mar 2015

Ahojte baby, neviete mi poradit co na mykozu v prvom trimestri. Canesten masticka je antibiotikum a tak to som radsej zatial nechala tak. Takze hladam nieco prirodne ale ucinne. Myslite, ze mykoza je v tehotenstve nebezpecna pre plod?? Do vcera mi nic nebolo, vcera som bola u gynekologa na prehliadke a do vecera sa mi objavila taka mykoza, ze az. Ide ma z toho porazit. Myslite, ze som to mohla chytit u lekara??

hrjanka
19. mar 2015

mne celé tehotenstvo pomáhal Multigyn actigel, canesten mi vôbec nezaberal. Urcite ju preliec, necakaj

patkah128
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikola599
19. mar 2015

@lukihomamina Ahoj neboj nemoze ublizit babetku to je chranene iba keby si isla rodit vtedy ale si este len na zaciatku tehotenstva . Zavolaj na gyndu a povedz ze si dostala mykozu a da ti vaginalne tabletky alebo masticku ktore neskodia . Neliec si to sama lebo mozes ublizit babetku ty doktor vie co ti ma dat na to . Ja som dostala tabletky a masticku pri dcerke . A kup si mydlo na intivne miesta a stym sa umyvaj a mykozu uz nedostanes mne to pomohlo a teraz cakam dalsie a mykozu nemam tu je nazov mydla Lactacyd ale bielo-orandzovy a mykoza ta uz nebude trapit 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre