Väčšia veľkosť plodu v 15. týždni

mmirka02
14. dec 2021

Ahojte. Som na začiatku 15 týždna a plod váži 120 gramov, všade čítam že by mal mať do 80 gramov. Je to normálne, že je takto väčšie? Mam sa niečoho obávať?

anjelicek26
14. dec 2021

No tieto odhady podla merania su v tomto tt celkom zaujimave... staci, ked je vacsie brusko, teda babo sa prave napilo a vacsi rozmer hlavicky (lebo proste okruhla) a vyrata ti to nieco uplne ineho v tom pomere, ide to cisto cez statistiku velkosti... pokial nezaostava v raste, neriesila by som nic - to by bolo jedine, co by ma znepokojovalo.

mmirka02
autor
14. dec 2021

@anjelicek26 ďakujem ♥️

petamich
14. dec 2021

su to odhady a v tom vypocte mas zaroven uvedene +-x - kedze dieta nevedia odvazit je to iba aproximacia na zaklade inych hodnot 😉 preto sa potom obcas niektore cudujeme pri porode - moj mal napr. o pol kila viac ako odhadli 😂 vsetko je urcite v poriadku

anjelicek26
14. dec 2021

@petamich u nas u dcerky naopak, odhad 3550 a narodila sa 2920...trosku mimo 😂

petamich
14. dec 2021

@anjelicek26 jemine tebe aspon dobrym smerom 😂 mne v piatok tvrdil 3.8 (max 4) a bum v pondelok som porodila 4.5 vsak adekvatne k tomu som potom aj "vyzerala", nevadi, stale drzi cestu valibuka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre