Ahojte. Som na začiatku 15 týždna a plod váži 120 gramov, všade čítam že by mal mať do 80 gramov. Je to normálne, že je takto väčšie? Mam sa niečoho obávať?
@anjelicek26 ďakujem ♥️
su to odhady a v tom vypocte mas zaroven uvedene +-x - kedze dieta nevedia odvazit je to iba aproximacia na zaklade inych hodnot 😉 preto sa potom obcas niektore cudujeme pri porode - moj mal napr. o pol kila viac ako odhadli 😂 vsetko je urcite v poriadku
@petamich u nas u dcerky naopak, odhad 3550 a narodila sa 2920...trosku mimo 😂
@anjelicek26 jemine tebe aspon dobrym smerom 😂 mne v piatok tvrdil 3.8 (max 4) a bum v pondelok som porodila 4.5 vsak adekvatne k tomu som potom aj "vyzerala", nevadi, stale drzi cestu valibuka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No tieto odhady podla merania su v tomto tt celkom zaujimave... staci, ked je vacsie brusko, teda babo sa prave napilo a vacsi rozmer hlavicky (lebo proste okruhla) a vyrata ti to nieco uplne ineho v tom pomere, ide to cisto cez statistiku velkosti... pokial nezaostava v raste, neriesila by som nic - to by bolo jedine, co by ma znepokojovalo.