Ahojte, som v 22tt a na morfo utz a následne klasickom utz mi bolo povedané že je náš malý väčší o týždeň až 9 dní. Dr bola prekvapená, ale vraj je lepšie keď je väčší ako keby bol menší... Ak bude stále väčší, mení sa potom dátum pôrodu či ?
Termin plati podla ms a ultrazvuku v 12tt. Niekedy su babatka proste vacsie, hlavne chlapci vedia byt velky. Nemas nahodou velkeho muza? 😉
Môj muž má 180 cm, váhu v norme, ja 175 cm, chudá...., tak nemá byť po kom taký veľký :D
budťe rada môj malý bol menší o 2 týždne, každému lekárovi som tvrdila ze viem presne kedy som otehotnela, a že mám cyklus dlhší až 34 dní. a ja som tiež není obor mam len 151cm a 53kíl aj tak ma vláčili po vyšetreniach a krvných testoch.
akoby nie... malý teda ozaj nie ste - takže kĺudne môže byť bábo väčšie..
termín sa meniť nebude, prečo by mal. Na svet sa bábo vypýta kedy to bude vyhovovať jemu - ak nepredpokladáme prenášanie - vyvolávanie pôrodu.
No tak ja som mala vzdy mensi plodik... dokonca jeden cas bolo podozrenie, ze mozno zaostava v raste, vlacili ma po vysetreniach a narodil sa mi 4.5kg drobcek....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Stredny syn bol popredu o 2t, narodil sa 2 dni po termine (52cm, 4kg)