V ktorom týždni vám začali tehotenské nevoľnosti?

zebra22
20. jún 2024

Ahojte žienky, chcem sa vás opýtať, v ktorom tt vám začali nevoľnosti? Ja by som mala byť 5tt+5dní a zatial sa cítim úplne v pohode. Akurát cítim bolesti v podbrušku miestami, mám citlivé prsia a zmizli mi moje enormné chute na sladké. Raz som počula, že čím horšie je mamine tak tým lepšie sa má bábätko, preto čakám kedy mi začnú nevoľnosti a či vôbec začnú.🥹 Bol by to pre mňa taký znak, že je všetko tak ako má byť. Ďakujem za odpovede 😊.

marhulka13
20. jún 2024

@zebra22 nie je to práveže žiadny znak. Mam dve deti, pri ktorých mi absolútne nič nebolo. Potom ďalšie tehotenstvo, kde mi bolo zle a napokon potrat. Ešte v deň kyretu mi bolo nanič, aj par dni potom, kým kleslo hcg. Štvrté tehotenstvo mierne príznaky, vlastne iba prsia boľavé a znovu potrat

cookie29
20. jún 2024

prosim never poveram a nehladaj 😉
to ze je mame zle nic neznamena. Mne bolo zle a fest a o babatko sme prisli. A tehu bezpriznakove a vsetko ok. Asi tak

domka222
20. jún 2024

Aj ja som bola frajerka ešte v 6tt a potom to prišlo v 7tt. Mesiac vracanie. Ale to vôbec nemusí byť tvoj prípad. Pri prvom som si ráno pregrcla a išla do roboty. Druhé bolo v tomto masaker

vikisukik
20. jún 2024

nemusia vobec prist. moje tehotenstvo bolo tiez uplne super, keby mi brucho nerastlo, tak by som ani nevedela, ze som tehotna, citila sa stale dobre 🙂

diewcatqoo
20. jún 2024

Prve tehotenstvo - od cca 6tt mi bolo tazko na zaludku, ale nezvracala som ani raz. Druhe tehotenstvo - napinalo ma uz snad ani nie dva tyzdne po sexe, na zaklade toho, ze mi bolo zle, som si urobila test, ktory vysiel pozitivne. Bohuzial, v 11tt sa babo prestalo vyvijat. Zvracala som este aj v den kyretaze a aj par dni po tom. Tretie tehotenstvo - ani raz mi nebolo zle, ani tazko, ani zvracanie, ani ma nepalila zaha.. nic.
Takze kazde tehotenstvo je jedinecne. Co plati u jednej, vobec nemusi platit u teba.

januska12323
20. jún 2024

Keď má žena nevoľnosti znamená to, že má nevoľnosti, vôbec nijak to nereflektuje stav bábätka.

sella38
20. jún 2024

To su take sprostosti, ze kto vraca nepotraca, ze? Toto som sa napocuvala pri orvom, pri ktorom som nevytiahla hlavu z vedra od 5tt do porodu.... Tial, pru druhom som tiez grcala ako o zavod a veru, skoro som potratila a.aj predcasne porodila, od 7tt som mala problemy.
Bud rada, ze ta to zatial obchadza. Ja som nie raz vyskakovala z elekteicky o zastavku skor, lebo uz som to nedokazala "drzat".... a co aom sa oplakala v poslednych mesiacoch, ze to nikdy neskonci a boh nie je spravodlivy, ak niekto grca cele tehotenatvo a niekoho ani nenapne 😱😀😀

bellaa3007
20. jún 2024

No neviem, za mna by mi bolo lepšie keby do 12tt negrcam aj vodu, neschudnem na 47kg a neskončím na infuzkach.
Niektoré ženy ani nevedia, že sú tehotné.

kiki68
20. jún 2024

@zebra22 5/6tt prva nevolnost, 8tt tie celodenne s kyblom vedla postele

dadka1997
20. jún 2024

@zebra22 je to blbosť.. ale mne prisli okolo 9tt 🙂

simona1306
20. jún 2024

mne prisli asi v 7 tyzdni, a trvali az do porodu ... druhe tehotenstvo tak isto, ale v 10 tyzdni mi prestalo byt zle a vedela som ze nieco nie je v poriadku.. v 12 tyzdni som sla na kyret :/

kitycat
20. jún 2024

@zebra22 nikdy

Spokojna? 😃

denden77
20. jún 2024

@zebra22 pekna blbina 😁 mne nebolo zle ani raz 😁

evcagabi
20. jún 2024

Teraz ti chybaju ale ked budes plakat od migreny , natahovat ta bude aj z pomyslenia na jedlo a nebudes schopna vstat od unavy pomaly do 25tt ako ja tak si spomenies na toto bezproblemove obdobie 😅😅😅

masinka
20. jún 2024

Mam tri zdrave deti a pocas tehotenstva som nevracala ani raz.

tetapetra
20. jún 2024

@zebra22 žiadnom

heni79
20. jún 2024

@zebra22 V žiadnom. Mám dve deti. Tehotenské nevoľnosti nepoznám. Ani divné chute. Pri prvom tehotenstve ma iba pálila záha. Prvé dva mesiace. No iba občas.

heni79
20. jún 2024

@zebra22 Jáj, ešte k tomu počutému, to je blbosť!

cukroska
20. jún 2024

@zebra22 Takto počujem prvý krát. A je to veľmi individuálne. Niekto zvracia je mu zle od začiatku a niektoré ani nevedia,že sú tehotné.Ja som vedela,že som v tom skôr ako mi vynechala menstruácia a nemusela som si robiť ani test.To len na potvrdenie. Cítila som,že je niečo iné a skoro mi začali vadiť kuchynské pachy,pri pomyslení na jedlo a kávu mi bolo blee.Ale poznám veľa mamičiek čo im nebolo prvé týždne nič.

medda_beda
20. jún 2024

Nezačali :D

medda_beda
20. jún 2024

A to čo píšeš je hlúposť.Si vážne myslíš, že dieťa je v poriadku keď je žene zle? Oveľa lepšie je keď žena vie fungovať normálne.

marcela199
20. jún 2024

Ja som mala prve tehotenstvo jemne priznaky bolesti zaludka, a zamlcany potrat. Druhe tehotenstvo mi priznaky začali na prelome 7/8tt a to sa ťahalo až do 14tt ale najhoršie boli 10/11/12 tt vtedy som nevedela žiť😃 nonstop zle, zvracanie, každe jedlo mi smrdelo, ešte aj z vody ma naplo, jedine čo mi zaberalo bola voda s citronom a veeeeľa ľadu😃Ale ako to prišlo z dňa na deň tak to aj odišlo😃 ale na tvojom mieste by som sa tešila že mi neni “zatial” zle, lebo ked to pride tak “sa budes modlit” aby to odislo😂😂😄😄 aspon u mňa to tak bolo😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre