V ktorom týždni vám robili serkláž?

leona1234
16. apr 2021

Žienky, v ktorom tt Vám robili serklaz? Mne budú robiť preventívnu v 15tt.
Ako prebiehalo vyšetrenie v ambulancii? Aj zo spodu?
Či len sono cez brucho. Viem, že tam je prísny lôžkových režim. Nie je to potom nebezpečne ísť na vyšetrenie (auto, sedenie, tlak na krčok? ) ja som potratila v 23tt. Nechcem to už znova zažiť. A strašne sa bojím, čo si znova nájdem na nohavičkach. Môžem pri tom krvácať? Ďakujem 🦋🥺

birika
16. apr 2021

robili mi sice davno, ale v 19. tyzdni, zakrok bol v ciastocnej anesteze, potom 10 dni som nemohla zist z postele - nohy vylozene..nekrvacala som, ani ma nic nebolelo, jane, ze som viac doma polihovala, ale mala som 2 skolacky a bolo treba varit a robit co treba - okna, utieranie podlah a take veci robil manel a dievcata...autom som chodila normalne a nakoniec po uvolneni krcka som syna 2 tyzdne prenasala. nie je to nic hrozne a vysledok stoji za to 🙂 drzim palce

leona1234
autor
16. apr 2021

@birika ďakujem za tieto pozitívne slová! Aspoň niečo dobré.

luciabasistova
16. apr 2021

@leona1234 mne robili serkláž v 17 tt.. A prebehlo to v úplnom poriadku.. Ležala som po zákroku 5 dní v nemocnici a tak doma.. Teraz som v 31 tt a zatiaľ všetko v poriadku ❤️

leona1234
autor
17. apr 2021

@luciabasistova držím palce! Nech všetko dobre dopadne!

birika
17. apr 2021

@leona1234 je to pre dobro dietatka - vtedy my zeny vydrzime vsetko...a vysledok je taky krasny 🙂

leona1234
autor
17. apr 2021

@luciabasistova ešte sa chcem spýtať, ako prebieha vyšetrenie?

leona1234
autor
17. apr 2021

@birika ja som o jedno prišla. Tak pevne verím, že to druhýkrát vyjde.

miriam2908
17. apr 2021

@leona1234 mne robili az 26tt pri dvojickach, v celkovej, tyzden v nemocnici, potom doma kludovy rezim, normalne som chodila do potravin (ziadne velke nakupy), spala, navarila, spala, oprala, spala, upratala, spala 😂 nejaka ta lahka prechadzka. Ale vela som spala.

leona1234
autor
17. apr 2021

@miriam2908 ja som sa bezbolestne otvarala. Tak potom pevne drží serkláž. Tiež ste ma potešili.

birika
17. apr 2021

@leona1234 silno, silno drzim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre