Ahojte, len tak by ma zaujímalo ze kedy ste mali najhoršie nevoľnosti. Hovorí sa ze na to vplýva hormón hcg no a ten dosiahne vrchol okolo 12tt takže teoreticky by sa aj nevoľnosti mali dovtedy stupňovať . Ako to bolo u vás?
Pri prvej dcere do 11 tyzdna, pri synovi do 9 tyzdna, a teraz cakam druhu dceru a tu mi bolo zle do 17tyzdna.
Ja v každom keď som sa dlhšie ako dve hodiny nenajedla🤷🏽♀️😅😅
Mne je zle od 6tt a stupnuje sa to. Momentalne som v 20tt a len horsie mi je, cely den a hlavne vecer 😅
Zle mi bolo od cca 7tt do 17tt potom to behom týždna postupne zmizlo a našťastie sa už nevrátilo 🙏🙏 ale to bolo 2 a pol mesiaca pekla na zemi 😅😅
no u mňa sa nestupňovali, boli na porazenie od kedy začali, až kým som necítila pohyby, potom ustali takmer zo dňa na deň
mne bolo zle ešte aj v deň pôrodu - celé tehotenstvo
@aduskatt bože, toto mi spomínala aj sestrička u môjho gynekológa, že zvracala ešte počas pôrodu, že sa zo zúfalstva vyhrážala nenarodenému synovi - počkaj, ako ťa vyplieskam, keď vylezieš...
@elizabet173 presne viem o čom hovorila........nevedela som, či rodiť alebo......
Tak aj som nemala ani raz, tehotná som bola 2x ale mám aj kamarátky, čo grcali aj do 6.mesiaca.
Mne bolo zle iba v prvom tehotenstve, cca od 7tt do nejakého 22tt každý jeden deň, ráno som aj 3x zvracala....po 22tt to ustúpilo, sem-tam mi ešte prišlo nevoľno ale už nie v takej intenzite...
A ďalšie tehotenstvá vôbec....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak nejak 🙂 od 7 do 12 to bolo horsie a horsie, potom sa to zacalo zlepsovat a preslo okolo 16 tt