V ktorom týždni tehotenstva ste mali najhoršie nevoľnosti?

19. jún 2022

Ahojte, len tak by ma zaujímalo ze kedy ste mali najhoršie nevoľnosti. Hovorí sa ze na to vplýva hormón hcg no a ten dosiahne vrchol okolo 12tt takže teoreticky by sa aj nevoľnosti mali dovtedy stupňovať . Ako to bolo u vás?

babovka2321
19. jún 2022

Tak nejak 🙂 od 7 do 12 to bolo horsie a horsie, potom sa to zacalo zlepsovat a preslo okolo 16 tt

ninakajka
19. jún 2022

Pri prvej dcere do 11 tyzdna, pri synovi do 9 tyzdna, a teraz cakam druhu dceru a tu mi bolo zle do 17tyzdna.

jjanulienka
19. jún 2022

Ja v každom keď som sa dlhšie ako dve hodiny nenajedla🤷🏽‍♀️😅😅

kabba
19. jún 2022

Mne je zle od 6tt a stupnuje sa to. Momentalne som v 20tt a len horsie mi je, cely den a hlavne vecer 😅

zuzkapap
19. jún 2022

Zle mi bolo od cca 7tt do 17tt potom to behom týždna postupne zmizlo a našťastie sa už nevrátilo 🙏🙏 ale to bolo 2 a pol mesiaca pekla na zemi 😅😅

elizabet173
19. jún 2022

no u mňa sa nestupňovali, boli na porazenie od kedy začali, až kým som necítila pohyby, potom ustali takmer zo dňa na deň

aduskatt
19. jún 2022

mne bolo zle ešte aj v deň pôrodu - celé tehotenstvo

elizabet173
19. jún 2022

@aduskatt bože, toto mi spomínala aj sestrička u môjho gynekológa, že zvracala ešte počas pôrodu, že sa zo zúfalstva vyhrážala nenarodenému synovi - počkaj, ako ťa vyplieskam, keď vylezieš...

aduskatt
19. jún 2022

@elizabet173 presne viem o čom hovorila........nevedela som, či rodiť alebo......

vilma7
19. jún 2022

Tak aj som nemala ani raz, tehotná som bola 2x ale mám aj kamarátky, čo grcali aj do 6.mesiaca.

lejluska
20. jún 2022

Mne bolo zle iba v prvom tehotenstve, cca od 7tt do nejakého 22tt každý jeden deň, ráno som aj 3x zvracala....po 22tt to ustúpilo, sem-tam mi ešte prišlo nevoľno ale už nie v takej intenzite...
A ďalšie tehotenstvá vôbec....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre