V 8. týždni nevidno srdiečko

pocik
11. okt 2024

Ahojte dievčatá prosím vás o radu.som v 8 týždni a srdiečko ešte nebije.otehotnela som umelým oplodnením.lekar mi kázal vysadiť utrogestan a esteofen, nakoľko srdiečko už malo v tomto týždni už biť.kazal mi dôjsť o 10 dní.bud dôjde samo krvácaním alebo pôjdem na zákrok.neviem čo mám robiť či mám prestať brať lieky alebo brať ďalej či sa srdiečko zázrakom nerozbehne.prosim poraďte či má niektorá taku skúsenosť.dietatko normálne rastie ale lekár povedal že sa začne zmenšovať.tak neviem

natalis1998
11. okt 2024

@pocik neviem poradiť.. ale to povedal tvoj gynekológ alebo lekár v CAR? Ja by som v tomto dala na lekárov v CAR a nie na svojho gynekológa.. držím palce.

pocik
autor
11. okt 2024

@natalis1998 p.primar v Brne.dakujem
@natalis199

natalis1998
11. okt 2024

@pocik v reprofite? Ak áno tak na neho by som teda dala… je mi to ľúto. Ale čítala som tu príspevok že jedna baba bola v 7.5 týždni a že až vtedy sa objavilo srdiečko..

taktotedanie
11. okt 2024

Tu sa nemozes spolahnut na to, ze nieco bolo posunute kedze tam maju odsledovane presne vsetko na den, v 8tt by uz naozaj malo nieco vidiet
Ak by to bolo zivotaschopne embryo prezije aj bez liekov

pocik
autor
11. okt 2024

@taktotedanie aj ja si myslím,ďakujem za radu.

kiki68
11. okt 2024

Mozes to potiahnut, ale tie lieky to nezachrania. Keby sa ma udrzat, tak sa udrzi ak bez liekov tych par dni do kontroly. Ale velke sance tam nie su. Asi videl viacero znakov toho, ze to neni uplne ako ma byt.

adeladulova
12. okt 2024

Je mi to ľúto 😳

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre