V 8. týždni doktor nevidí akciu srdiečka

renike30
25. aug 2020

Ahojte podla doktora v 8 tt vcera som Bola na sono akcia srdiecka nevidi zobral krv na kyretaz co teraz mam ist k inemu presne pred dvoma tyzdnami iba vak tak videl poradte som zufala ako dalej dakujem krasne 😘

amelia000
25. aug 2020

Ten hnusny MK co spoplatnil bodky a ciarky!
Ano, ak si si nie ista tak vyskusaj aj ineho. Dohodni si kyretaz mozno az v 10tt, aby si si bola ista ze nieje akcia srdiecka.

simona232323
25. aug 2020

@renike30 Ja som tvoj prispevok moc nepochopila ..popravde 🤷‍♀️

renike30
autor
25. aug 2020

@simona232323 chce ma dat na potrat

simona232323
25. aug 2020

@renike30 Teba chce dat na potrat? Najprv musis polozit normalne otazky ,ak chces normalne odpovede. Chce ta poslat na kyret , ak tam nic neuvidi .. 8tt ti vyratal podla poslednej MS? Mas ju pravidelnu? Aky cyklus ? Mne nic nevideli v 7tt a o tyzden a pol bolo srdiecko.Brali ti krv na hcg? Co tam vlastne vidia? Nic ? Ci vidia plod , bez akcie srdiecka??

renike30
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
renike30
autor
25. aug 2020

@simona232323 prepac som zmetena od vcerajsku posledny menzes 29.6 mam Ju pravidelnu vcera vypocital 8 tt plod tam videl akciu srdiecka nie, krv brali uz na uspanie este teraz vo stvrtok pozrie este raz sono ale nejak nedaval sancu .Neviem co teraz robit ist k inemu

rubinka
25. aug 2020

@renike30 - normálne povedz že na žiaden kyret nejdeš. Ak by bábo nežilo aj tak je lepšie počkať kým sa spustí samovoľne krvácanie. Radšej tí malí brať krv na hcg aby zistili či dieťa rastie. Netreba sa nechať do ničoho dotlačiť.

sara07
25. aug 2020

chod na konzultáciu k inému mudr , niekedy srdce počut až v 9 tyždni alebo 10 ak je pomalší vyvoj napr.

renike30
autor
25. aug 2020

@rubinka dakujem tak pockam

renike30
autor
25. aug 2020

@sara07 dakujem 😉

simona232323
25. aug 2020

@renike30 Akcia moze byt aj na druhy den na to ako ti robil sono 🙂 Treba chvilku pockat 🙂 Drzim palce 😊 Mna jedna dr.tiez posielala na kyret a dnes tu mam rocnu slecnu 🙂

renike30
autor
25. aug 2020

@simona232323 dakujem 😉

marusia674
25. aug 2020

@renike30 V ziadnom pripade by som v 8tt nesla na kyretaz... v takom tyzdni este nemusi byt vidiet akciu... kamoske tiez nebolo vidiet akciu srdca a o par dni uz buchalo ako zvon... počkaj, uvidis... drzim palce ❤

renike30
autor
26. aug 2020

@marusia674 dakujem😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre