Ahojte podla doktora v 8 tt vcera som Bola na sono akcia srdiecka nevidi zobral krv na kyretaz co teraz mam ist k inemu presne pred dvoma tyzdnami iba vak tak videl poradte som zufala ako dalej dakujem krasne 😘
@renike30 Ja som tvoj prispevok moc nepochopila ..popravde 🤷♀️
@simona232323 chce ma dat na potrat
@renike30 Teba chce dat na potrat? Najprv musis polozit normalne otazky ,ak chces normalne odpovede. Chce ta poslat na kyret , ak tam nic neuvidi .. 8tt ti vyratal podla poslednej MS? Mas ju pravidelnu? Aky cyklus ? Mne nic nevideli v 7tt a o tyzden a pol bolo srdiecko.Brali ti krv na hcg? Co tam vlastne vidia? Nic ? Ci vidia plod , bez akcie srdiecka??
@simona232323 prepac som zmetena od vcerajsku posledny menzes 29.6 mam Ju pravidelnu vcera vypocital 8 tt plod tam videl akciu srdiecka nie, krv brali uz na uspanie este teraz vo stvrtok pozrie este raz sono ale nejak nedaval sancu .Neviem co teraz robit ist k inemu
chod na konzultáciu k inému mudr , niekedy srdce počut až v 9 tyždni alebo 10 ak je pomalší vyvoj napr.
@renike30 Akcia moze byt aj na druhy den na to ako ti robil sono 🙂 Treba chvilku pockat 🙂 Drzim palce 😊 Mna jedna dr.tiez posielala na kyret a dnes tu mam rocnu slecnu 🙂
@simona232323 dakujem 😉
@renike30 V ziadnom pripade by som v 8tt nesla na kyretaz... v takom tyzdni este nemusi byt vidiet akciu... kamoske tiez nebolo vidiet akciu srdca a o par dni uz buchalo ako zvon... počkaj, uvidis... drzim palce ❤
@marusia674 dakujem😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ten hnusny MK co spoplatnil bodky a ciarky!
Ano, ak si si nie ista tak vyskusaj aj ineho. Dohodni si kyretaz mozno az v 10tt, aby si si bola ista ze nieje akcia srdiecka.