V 6tt mám bolesti pod bruchom a na bedrovej kosti - je to z Fraxiparinu?

mey8
4. mar 2021

Ahojte, možno mi budete vedieť poradiť som cca. V 6 tt (nazaciatok spomeniem že dieťatko je v maternici-to už máme potvrdené.) a mňa akosi stále bolí v boku vľavom od pupka trocha dole, v pravom akoby na bedrovej kosti. Je to taka bolesť akoby ma niekto udrel a mala som tam modrinu, ktorej keď sa dotknem tak hodne bolí. Myslíte že to môžem mat s pichania fraxiparínu?? Alebo je to nieco ine a važnejsie.???

petrisa213
4. mar 2021

@mey8 a pichas si v tom mieste fraxiparine? Mňa od neho bolelo celé brucho, sama modrina, sama hrca.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
4. mar 2021

@petrisa213 od pupka dolu a na bedrovej kosti tak tam si uplne neviem predstavit ako si pichat fraxiparine 🙂 jednak sa nema pichat pod pupok a ak tam je navyse kost 🤷‍♀️ picham si tiez a jasne mam aj modriny aj hrce ale stav, ktory popisuje autorka som nikdy nezazila @mey8 pichla si si niekde v tom mieste injekciu?

mey8
autor
4. mar 2021

@petamich nie picham ho 10 cm od pupka do strany vlavo alebo v pravo... Vlavo to zodpoveda miestu vpichu a vpravo mam pocit ze sa ten hematom zlial doboku, kedze viac menej lezim na pravej strane. Takze sudim ze by to mohlo asi takto byt. Nemyslite??

petamich
4. mar 2021

@mey8 picham si tusim 5 mesiac a este sa mi to veru nikdy nestalo, ze by sa mi vytvorila hrca inde ako okolo miesta vpichu, lezim tiez len na boku, par extra velkych a extra bolestivych som si vyrobila ale zjavili sa "do rana" a len v okoli miesta vpichu, pripadne to radsej skonzultuj s lekarkou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre