6 tyzdnov 5 dni a srdiecko nebije,je to zle? Mame prist o tyzden na dalsi ultrazvuk
@zuzicek88 uz tu bola zalozena takato tema,pozri toto https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/akcia-srdiecka-v-ktorom-tyzdni-tehotenstva-ju-doktor-spozoroval/
@gabrielakin dakujem pozriem,su,ale stare kde sa uz nediskutuje
Aj nam pozerali srdiecko az v 8tt
@zuzicek88 ja viem.. 🙂 ...ja ti poviem ako to bolo u mna....u mna bolo hned od zaciatku zle..mala som velmi vysoke hcg a nic nebolo vidiet...potom bolo vidiet gestacny vak...len mal nepekne okraje....na koniec sa ukazalo aj mimco....ale stale sa im nieco nezdalo....a zaciatkom 7 tt tam nebolo nic...u mna stresovali od zaciatku..stale bolo nieco zle....takze klud...bude to dobre....a sami povedali,ze si prisla skoro..🙂
Tak zvyknu lekari hovorit .. ze srdiecko vidno tak od cca 7-8 tyzdna az 🙂 A ked drobcek rastie... a vsetko ma v norme... tak aj srdiecko sa o chvilocku ukaze 🙂
ja som bola na provom sone az v 9tt, aby uz nieco na nom bolo vidno. takze bud v klude, tym tej malej fazuli najviac pomozes ;)
@zuzicek88 noo tak to je parada 🙂 Aj srdiecko bude uvidis 🙂 Pri mojom Dr. viem .. ze je najradsej ak pridu mamicky v 9 tyzdni 🙂 lebo v tedy uz srdiecko bije 🙂 tak .. aby nemali zbytocne strach .. ze ho este nebolo vidno 🙂 Tak nam daj potom vediet.. ako to dopadlo 🙂 Ale urcite to bude v poriadku 🙂
@zuzicek88 viem ze sa to lahko povie, nakolko sama som prekonala jedno podozrenie na mimomaternicove, kedy ma uz skoro rezali a jeden MA, ale hlavne sa skus ukludnit...tak pomozes babatku najviac. mohla si pocat na konci cyklu, co znamena ze babatko je realne o dva tyzdne mladsie...cize ziadna akcia tam este nemusi byt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nestresuj sa, uvidíš, čo má byť aj bude