V 16. týždni sa doktorke nezdalo niečo s hlavičkou

13. nov 2020

Ahojte, bola som v 16tt na ultrazvuku a doktorke sa niečo nezdalo s hlavičkou.. A bola akoby až pri lonovej kosti uplne ani mi presne nepopisala co sa jej nezda ale bojime sa..budúci týždeň idem na morfologicky ultrazvuk,nemali ste niekto niečo podobné?

alikal
13. nov 2020

a povedala co sa jej nezda? ano, moze byt aj nejaky problem, ale mne sa na jednej poradni este s prvou dcerou stalo, ze doktor pozeral pozeral, zamraceny a potom tak divne povedal: no ma taku ovalnu tu hlavicku... a ja hned panika ze bude zaostala alebo co, a sa ho hned pytam, ze a co to znamena? a on sa prebral zo zamyslenia a ze "nic. no bude mat ovalnu hlavu" 😅 asi proste bol duchom inde. teraz som znova tehotna a cele tehu mam babo uplne dole tiez ze pomaly mi sonom po chlpoch uz prechadza ked skenuje a povedal ze to je v poriadku

autor
13. nov 2020

@alikal tak pred tým som prišla o bábo v 18 tt (acranius) takže mám dosť veľký strach keďže vtedy bol takýto istý postup, pritom genetika aj všetko boli v poriadku, a zase sa jej niečo nezdalo na hlavičke takže je to ťažké.. .no tak to máš ten lepší prípad..

alikal
13. nov 2020

aha, tak to budem drzat palce aby o nic neslo. je mi to moc luto, pevne verim ze tentokrat do dopadne dobre ❤️

autor
13. nov 2020

@alikal dúfam a ďakujem..

nevenka
13. nov 2020

Boze, ti doktori vedia vyplasit...mne hned v 13 tt., koment, ze jooooj, dieta dole hlavou...a ja ze co, to je problem??? A on ze nie, len musim cez brucho merat 🙈...Akoze, ked nevieme, tak to hned vystrasi...Mala si sa jej hned spytat, co konkretne sa jej nezda, teraz sa budes zozierat tym, kym nebude "velky ultrazvuk"...Mozno tak mimochodom nieco povedia a neuvedomia si, ako to maminky vystrasi...zvlast po tom, co si zazila predtym 😳...Verim, ze vsetko bude ok.

autor
13. nov 2020

@nevenka bolo to ešte tento rok to predtým takže nebolo to ani dávno, hneď mi povedala ze okamžite sa objednat na čo najskorsi termín na morfologicke takze som vyplasena dosť ..Už by sme veľmi túžili mat bábätko..

nevenka
13. nov 2020

Joooj, to Ti verim, ze si vyplasena...ja som taketo stresy zazila po porode, syn mal problemy so srdieckom a ked mi po druhom porode povedala doktorka na vizite, ze dcerka ma daco so srdieckom, tak som skoro skolabovala...Nastastie, dopadlo to v oboch pripadoch dobre, uz sa desim, co bude teraz pri tretom 🤔...snazim s ana to nemysliet. No dufam, ze bude vsetko v poriadku, ze len plany poplach 🙏🙏🙏

autor
13. nov 2020

@nevenka dúfam.. V stredu pobede tam idem, takže len stresujem a stresujem..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre