Mal niekto v takto skorom tyzdni pozitivne protilatky, tyka sa rh faktorov negativ a pozitiv. rada by som sa poradila
@alica42 Tal sa bude pichat uz teraz rhophylac a potom sa to bude sledovat myslim. Budes mat caste odbery na tie protilatky. Mne tiez vraj castejsie, lebo som mala nejake MA predtym a tiez som th neg. Viem, ze nam schvalovali nejaku vynimku na rhophylac profilaxiu, ze keby , tak nech s tym rovno idem do nemocky. Nastastie mne tie protilatky pekne drzali, takze pichali az v 28tt myslim a potom par hodin po porode.
@kiki68 ake si mala vysoke? Len ide o to ze v prvom tehotenstve som problem nemala vsetko prebehlo vopriadku, po porode mi pichli injekciiu, potom som mala spontanny potrat z 7 tyzdni tam mi nic nepichli. Minuly rok som mala porod mrtveho babatka v 34 tyzdni kvoli nieco inemu protilatky boli vporiadku. Po porode som dostala injekciu. Sme si povedali, ze este poslednu pokus skusime a teraz zas toto, tak stressujem neviem co cakat
@alica42 podla mna ten 7tt tam spravil nieco , ze sa mali pichnut. Mne tiez tak, po Henson MA v 8/9tt nepichli, potom dalsie molarne tehu a to pichli a dalsie tehu uz bolo uspesne a protilatky sa pekne drzali, len skrz tu historiu a krvacanie na zaciatku tehu uz proste davali prevenciu. Ja som mala velmi vela odberov za cele tehu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alica42 ja som mala zvysene protilatky v 6tt, ale to sa tykalo stitnej zlazy