V 10. týždni nenahmataná maternica

denisa1812
19. jan 2017

Ahojte. Chcem sa len spýtať som v 10 týždni a čo som čitala mala by som si už pod pupkom nahmatat maternicu. Ale nič necitim . Myslite ze sa vyskytol nejaky problem? Dakujem

sibalka21
19. jan 2017

Nie, necitaj zbytocnosti na nete....

n0mi
19. jan 2017

to je priskoro ju mat pod pupkom,... ukludni sa hlavne a nestresuj.

evittam
19. jan 2017

@denisa1812 Fakt, žena, nemáš nič lepšie na robote?! Ja som si nikdy nič nehmatala a to mám dve deti. Mať tak tvoje problémy a ministrov plat. Prepáč, ale musela som. Nečítaj zbytočnosti a užívaj si tehu - lebo za pár mesiacov budeš rada keď ti v noci dá pokoj aspoň močový mechúr....😝

moni244
19. jan 2017

A preto je lepsie, ked tehotne pracuju a nemaju cas riesit blbosti

snehuuulienka
19. jan 2017

@denisa1812 cista debilina,dvakrat som bola tehotna,ani raz ma nenapadlo take nieco zistovat🙃

mattkapd
19. jan 2017

@denisa1812 možno sa tam nachádza ale pochybujem že sa da nahmatat.. Teda len si myslím,lebo toto som fakt neskusala

lauricka
19. jan 2017

ak cakas prve, chapem, ze vsetko clovek studuje a pozoruje, nikdy som to neriesila a bolo vsetko v poriadku. Tak drzim palce, aby na najblizsej poradni bolo vsetko OK. Nech sa dari.

pribinak
19. jan 2017

snad chodis ku gynekologovi na poradne, ten ti predsa robi vysetrenia, tak naco sama na sebe robis taketo pokusy, k comu je to dobre?

senta_sofia
19. jan 2017

@denisa1812 nahmata ju ten,kto vie co hladat... V tom tyzdni tehotenstva,v ktorom si ma od pupku daleko.

jonnie
19. jan 2017

@denisa1812 naco je to dobre? Uzivaj ten cas..preleti rychlo. Ked lekar povie-ze vsjo ok. A odporucam cele tehu necitat net o premudrelych radach. Za cely cas som nic take nerobila, a aj sono absolvovala len povinne-ziadne ziarenie na babo zbytocne. Mam cas sa diiiivat teraz dosyta 😁uziiivaj a necitaj

lipiancanka
19. jan 2017

@denisa1812 neboj sa isto nema byt pod pupkom tam je v 20.týždni do 12 týždňa si ju nemôžeš nahmatať lebo je skrytá pod lonovou kostou az po 12 týždni ide nad nu tak az vtedy ju uvidíš a potom sa každý týždeň bude posuvat vyššie. Neboj sa je to tak ako ma byt🙂

denisa1812
autor
19. jan 2017

Som mlada a neskusena. A zatial vo volnom case sa snazim nieco docitat a dbat aby vsetko bolo v poriadku. Precitala som si o tom a spytala som sa. Ved na to su tu tie fora , kto nevie alebo ma strach az sa spyta . Ak mate niektore problem s normalnym odpisanim a s normalnou odpovedou neunuvajte sa. Nepotrebujem citat hlupe komentare. Tym co pomohli,poradili Dakujem. 😘

moni244
19. jan 2017

@denisa1812 jasnez mlada a neskusena, ale sexovat, to ano 😉

mirunkad
19. jan 2017

@moni244 co ma mat aspon 40 a nastudovane a odasistovane aspon 3 porody aby si mohla zasexovat? 😂😂

moni244
19. jan 2017

@mirunkad nie, len je to smiesne, ked tehotna zena napise, ze je mlada a nesusena 😀 😀

mirunkad
19. jan 2017

@moni244 neskusena v niecom novom je uplna normalka.Dufam,ze si este aj za 10rokov poviem,ze som mlada,a neskusena ohladom prveho tehu som sa citila tiez, ved skusenosti ziska tym,ze to prezije. Moj muz ked precital tieto komenty tak sa smeje,ze najprv by mala min. 100 srdiecok na konovi ziskat a az potom sex a dieta 😂😀 ale sak ok,sranda musi byt.

bea0046
19. jan 2017

@moni244 je neskusena, tehotna predtym este nikdy nebola😂

moni244
19. jan 2017

@bea0046 aha, tak to myslela 😀
@mirunkad

denisa1812
autor
19. jan 2017

@moni244 . Smej sa sama na sebe. ;) . Neskusena som kedze som tehotna este nebola. Preto sa snazim ziskat co najviac informacii. Ale tebe ide ocividne o nieco ine....😉 pozdravujem a ďakujem za radu.

evittam
19. jan 2017

@denisa1812 Nechápem prečo sa rozčuľuješ - všetky sme raz boli prvorodičky - a ako som ti ja napísala - nikdy som neriešila podobné veci. A ako som už napísala v iných diskusiách fakt sa začínam pomaly ale isto diviť ako som len ja mohla prežiť dve tehotenstvá, pôrody a dojčenia a ostatné bez MK a hlavne bez múdrych rád na podobných fórach. 😲
Nikdy som neriešila čo môžem a nemôžem robiť, jesť, dýchať, piť a neviem čo.....A určite by ma v živote nenapadlo riešiť či si nahmatám maternicu a v ktorom týždni a kde - pre mňa bolo hlavné pohodové tehotenstvo, a ak lekár povedal, že je všetko ok -tak aj ja som bola ok a aj moje dieťa - a tebe radím to isté......Jediné čo sme s mužom na nete pozerali a čo nás zaujímalo bolo ako vyzerá bábo v tom a tom týždni tehu - ale na to sme mali aj kde-tu fotky zo sona. Takže sa hlavne ukľudni a užívaj si tehu - ako som ti už poradila......A nečítaj zbytočnosti....lebo za chvíľu tu budeš zakladať diskusie podobné tomu - môžem si prdnúť, čo sa mohlo stať ak som vdýchla trblietky, čo teraz ak som zjedla makovník a podobne - no, je tu toho požehnane.....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre