Úzkostné stavy a búšenie srdca v 8. mesiaci

sara967
7. aug 2024

Poradíte mi ?chcem vaše skúsenosti ženy no tak prv začnem prve tehotenstvo skončilo zle premklasia 7mesiaci ukončili mi tehotenstvo mala som cisarsky a po 10rokou som otehotnela zase teraz som v 8mesiaci zatiaľ.tehostvo ide bez komplikácie ale ja mám zdravotné problémy uzskostne stavy búšenie srdca to sa liečim dlhodobo a mám strach teraz s pôrodu neviem či budem rodiť alebo budem mať cisarsky rez radšej chcem to druhé mala niektorá také skúsenosti

michaela789
7. aug 2024

@sara967 ak sa liečiš na úzkosti, je možné aby ti psychológ/psychiater dal odporúčanie na cisársky rez z dôvodu zlého duševného zdravia.

zuzanka.zuzu
7. aug 2024

to prvé bábätko prežilo? ak nie, tak normálne by som išla za prednostom že už to nedávam psychicky a v 38tt chcem vyvolať pôrod resp. cisársky... netreba obiehať psychiatra. toto pochopí každý príčetný lekár

michaela789
7. aug 2024

@zuzanka.zuzu tak by to malo byť, ale bohužiaľ nie je. Veľa pôrodníc naháňa prirodzené pôrody kvôli umiestneniu v hodnotení. Ak je autorka v takomto stave, neriskovala by som a nespoliehala sa na dobrú vôľu. Náhodou sa niečo stane a budú sa tváriť, že sa o ničom nebavili.

zuzanka.zuzu
7. aug 2024

@michaela789 však preto som sa pýtala či prežilo. ak áno, tak je "len hysterka". ak neprežilo, tak jej vyhovia

michaela789
7. aug 2024

@zuzanka.zuzu prečo by mala byť hysterka v hocktorom z prípadov (či dieťa prežilo alebo nie). Evidentne má traumu a sama vraví že sa lieči na úzkosť. To je samo o sebe dostatočná indikácia na sekciu, stačí ak jej lekár orazí že áno, pani sa u mňa lieči a je to naozaj dostatočne vážne na to, aby sa jej vyhovelo.
Tak či onak, na dobré slovo by som nedala a vybavila papier. Však to je to najmenej, ak pravidelne navštevuje psychológa alebo psychiatra.

sara967
autor
7. aug 2024

@zuzanka.zuzu to prvé bábätko žilo 3dni zomrelo potom mne museli ukončiť tehotenstvo lebo tam išlo už môj život a brucho bábätko začalo dusiť a nesom žiadna hystérka len mám dlhodobé liečenie uzkosnne stavy strach

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre