Úzkosť v 2. mesiaci tehotenstva

16. feb 2024

Ahojte dievcence je tu niektorá zenuska ktorá by mi vedela pomôcť? 1 krát som už potratila a to spustilo lavinu uzkosti a teraz som v 2 mesiaci do toho uzkosti a depka neustupila,ale skúšala som bez liekov sa dat do kopy. Strašne mam tlak na hrudi keď preglgam isto je to uzkost. A vôbec netuším ako mam stým bojovať. Na babo sa teším ale koncentrujem sa len na uzkost. Doktorke som nič nespomínala.

zuzkaa1991
16. feb 2024

Skuste to riesit s lekárom ja som neriesila nic keďže brala som ze je to ok...az vvera psych co som zacala chodiť k nej tak hovorila ze poporodna depka zacinala mi uz povas tehu ;) takze toho sa obavam pri Druhom ale viem ze to bude lepsie kedze chodím k psych ale zas aj gynda poveda la ze aj iné dali len mne aj potvrdili tetaniu skuste sa opytat na depress je to na prirodnej baze mne to pomaha ak mam úzkosť stres napati3 ;)

marianarem
16. feb 2024

Tak ak uz uzkostami trpis, tak hormony v tehotenstve to mozu zhorsit. U mna to tak bolo, ale len prve tyzdne. Potom sa to ukludnilo a len obcas to vyskocilo. Dalsia velka supa bola po porode, ale zase len prve tyzdne, kym sa neurovnali hormony.
Ja som robila klasicke veci, co pomahaju - odputavanie pozornosti, venovanie sa niecomu, co ma bavi, plus relaxacna hudba.

barborachors
16. feb 2024

su to hormóny a je to v poriadku. Treba nasadiť čaje ideálne medovku a pod. Vôbec lieky neni treba. A cvičiť teho jogu alebo pilates a naštartovať endorfiny.

najulka
21. mar 2024

Ahoj napíš mi správu 🙂 tiež som mala úzkosti

autor
21. mar 2024

@najulka
Ďakujem ale už asi mi není pomoci potratila som 😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre