Úzka panva

12. apr 2024

Ahojte dievčatá , dnes prvá poradňa v nemocnici . Lekár mi povedal ze mam uzsku panvu a mala by som skusit anibal aby som nemala vela šitia . No ja som doteraz bola tak nastavena ved zvladneme to aj bez moja lekarka predtim ma nato ani neupozornila ze by som mala . Ja som uz bola nastavena a vyrovnana na porod . A teraz? Ma to uplne z neistilo . Je to niektora ktora mala podobny problem ked to tak mam nazvat ?!A porodila ci uz bez šitia alebo len z minimum.

anjelicek26
12. apr 2024

Co ma panva s anibalom? Véd ta sa ti tým neroztiahne. Každopádne ja som mala 46kg pred prvým tehotenstvom a 54kg v deň porodu a vraj úzka panva,chceli robiť cisársky. Dcera sa narodila expresne rýchlo vydesenej anesteziologicke do rúk, ked mi prisla pichnut narkozu...dva stehy sili... úplne máličko, pri ďalších deťoch už ani to...

autor
12. apr 2024

@anjelicek26 Aj mna to prekvapilo ,pozerala som ako puk na lekára.
Anibal uvolnuje makke tkanivo nie kosti.A doteraz som myslela ved pri porode sa to vsetko otvara není .Nie?

zojanka
12. apr 2024

Nemohol myslieť úzku pochvu? Nezdá sa mi síce ani to, ale dáva to väčší význam, lebo anibal ti kosti neroztiahne.

anjelicek26
12. apr 2024

Masáž hrádze je určite fajn,tým nič nepokazís... co sa tyka anibalu tak mali baby bez neho a aj s nim poranenia,takže taky Univerzál zázrak to tiež nebude...

tibor79
12. apr 2024

Išla som k pôrodu s váhou 57 kg pri výške 172 cm. Prirastok 3,5 kg. Mám úzku pavnu a vzhľadom k poškod.chrbtice aj nerovnomernú (nie v rovine). Od ortopéda som mala odporuč.na cisársky rez ale primár gynekológ.to vylúčil. Obavy hrozné. Porod, od odtečenia plod.vody po narodenie 1,5 hod. Úplne bez problémov. Môj gynek.mi stále vravel, že to, že som útla a málo som pribrala nič neznamená, že to častokrát lepsie. Dieťa úplne zdravé.

dagas
12. apr 2024

Pred tehotenstvom som mala 43 kg..Malá sa narodila 56 cm,4370 g. Šiť ma šili ale problém nebol žiadny

janica_
12. apr 2024

Mam kamosku lekarku, ked studovala a prechadzala roznymi odbormi tak si v ramci gyneko aj merali panvu a skolici jej povedal ze ma nadmerne uzku panvu, ze nebude rodit prirodzene. Spomenula si na to az spatne ked jej to pripomenula jej kamaratka. Ma za sebou dva cisaraky. Pri oboch preindukovali a indukovali no nepodarilo sa.

kikusenka1
16. apr 2024

@anjelicek26 to musel byť sok pre vydesenu anesteziologicku😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre