Ahojte . Mám si vkladať macmiror 500. Bol mi predpísaný na základe svrbenia sliznice. Nemam uvedené koľko dní ho stačí vkladať. Nemôže tento liek uškodiť plodu? Mam ísť o 7 dní na kontrolu. Neviem ci mi bude brany vyter, preto by som chcela vkladať co najmenej, ale aby zabrala liečba. Pred prípadným vyterom by sa koľko dní nemal vkladať?
Ja som to brala v prvom trimestri a nic sa neudialo ak to lekar predpise racsej vziat tie lieky ako potom vyplakavat ked sa nedaj boze infekcia dostane dalej ako len do posvy
Ahoj. No neviem či to bolo tým ale ja som ho brala keď som bola tehotná a plodová voda mi odtiekla o mesiac skôr ako som mala termín pôrodu, dokonca bez vyvolavacky by som neporodila ale trcala by som mesiac možno aj viac v nemocnici len kvôli tomu ze mi odtiekla plodová voda skôr ako mala a odtekala postupne. :(
@tanicka16 joj. To mi ani nehovor, som ešte len v 20tt. Tiež som rozmýšľala ci to brat ci nie, keď to bolo predpísane len cez telefón, nakoľko nemám za sebou výter.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Infekcia uskodi a nie liek. Dokonca neliecena infekcia môže spôsobiť potrat. Pekne ho vyber celý ako určil lekár. Ja som ho užívala tiež a super pomohol. Berie sa na noc a zober si vložku. Liek sa bude pomaly roztapat a vytekat na žlto