Ahojte zienky, som tehu 5+3tt, vcera som zacala spinit, neskor krvacat, isli sme na pohotovost, doki kukla, ze je vsetko Ok krvacanie min., na menzes to nevyzera, vsetko je uzavrete, hcg v krvy 35... naordinovala duphaston, vcera 2x1, dnes 3x1, lenze rano som uz krvacala silno,teraz uz kvracam menej... mozem si dat duphastonu viac???
Ja som mala v 8 tt to iste. Povedal mi vziat 3 tabletky naraz a potom 3x denne. Po 3 dnoch by to malo ustupit. Mne to ustupilo a uz mama sice predcasne narodeneho ale krasneho zdraveho synceka 😉
@martina3687 ooo toto bolo povzbudive... a neviete nahodou aku hladinu hcg ste mala na zaciatku v krvy???
To si nepamatam ale bola dost vysoka. Ono sa to zvysuje kazdym dnom. Z toho by som si nerobila tazku hlavu. Hlavne nestresovat. To je najhorsie to dietatku ublizuje. Vsetko bude OK.
Neuzivaj viac tabliet naraz,urcite nie..budes ho brat pravdepodobne cely prvy trimester,uvidis,co ti povie obvodny gynekolog
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne povedal gynekológ ze pri silnom krvacani mam užiť 3 tabletky naraz... Tak neviem... Mna to chvalabohu obišlo.