Ahojte, uzivala ste niektora Dorithricin na zapal hrdla? mne to predpisala lekarka, crp som mala 15, tak ze to je take ani-ani, ze Dorithricin mam brat, vybrala som 5 tabletiek, ale teraz som to pozerala na nete, a napr. jedna zlozka, ktoru obsahuje, obsahuje aj septolete, a ten sa nemoze, a dorithricin sa moze?? divne mi to pride, tak len chcem vediet, ci s tym mate niektora skusenosti.
@kikbar nestuduj na nete nic prosimta. septolete obsahuje aj ine zlozky. a najma, vacsina liekov, ktore su oznacene, ze sa v tehotenstve nesmie, su tak oznacene kvoli nedostatku potrebnych studii. vyrobcovia pastiliek radsej uvedu v letaku, ze sa to nesmie pouzivat v tehotenstve, ako keby mali investovat miliardy do testov na tehotnych alebo celit zalobam.
nic nestuduj a najdi si lekara, ktoremu veris.
mimochodom, moja dcera mavala pravidelne sarlach a crp 7. nie je to jediny ukazovatel a dobry lekar ho pouzije ako jeden zo symptomov, nie absolutny vysledok.
Ahojte chcem sa spýtať má niekto skúsenosť s týmto stalo sa mi, že som mala dva pozitívne testy čiarky veľmi viditeľné a dnes tretí test čiara bola slabá....
@kikbar ja som uzivala v tehu doritricin,nakolko som mala streptokoka a crp 28, moja doki to aj konzultovala som svojim muzom,ktory je usno,nosno krciar a on povedal ze kludne mozem. Nakoniec som vsak za tyzden dostala zapal klbov,takze som musela brat desat dni normalne atb, amoksiklav, ale tie tie babu neskodia. Radsej sa preliec, lebo infekcia moze prejst aj na dieta.
@slniecko1270 mozno si si tie testy nerobila v rovnaky cas, najlepsie je ich robit rano, pri strednom prude mocu. Ale uplne naj je uz ist k doktorovi, ak si dva testy mala pozitivne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
som v 18. tyzdni