ahoj baby brali ste niektora clotrimazol cipky v 39tt koli kvasinkam? nemoze to nejak ovplivnit plod? vdaka
@bagre a nevadi ze som na prst otvorena? ja sa bojim ze si to zasuniem niekam do krcku az😂
@nikol12345678 tak až tam si to asi nedáš 😉 napísala ti to doktorka?
@bagre ano doktor .. uz som si to tam dala len neviem ci dostatocne hlboko hadam to bude ok
@nikol12345678 veď v noci sa to tam pekne rozloží a zaúčinkuje, úplne hore ku krčku neviem či by sa to v 39 tt tebe podarilo samej 😉 nech rýchlo zaberie 🙂
@bagre snad to malej nijak neublizi ale tak verim ze by mi to inak dr nedal. Aj ked stale rozmyslam ze ked som otvorena ci predsa to tam nejak neprenikne mozno len vela premyslam😂
@nikol12345678 neboj sa 🙂 doktor vie, čo robí a babulo je stále v obale aj keď sa začínaš otvárať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikol12345678 brala som na mykózu v 37 alebo 38 tt dieťa je ok. Osobne si ani neviem predstaviť čakať kým to prejde - a po pôrode vzhľadom na zavložkovanie už vôbec nie