Dievčatá ahojte neviem si rady som v 5tt beriem Utrogestan kvôli tomu že som začala špiniť hnedú krv nie červenú.Nemám ani bolesti ani nič iné. Bola som na sono doktor povedal že zatiaľ je všetko ok . Lieky beriem tretí deň ,ale stále špinim. Prejde to alebo mám ísť na pohotovosť. Som prvorodička asi dosť stresujem ale neviem čo robiť. Ďakujem za každú skúsenosť
@mata882 mas kludovy rezim,alebo fungujes normalne? Pri spineni a krvacani treba lezat a nic nerobit. Potom sa to skludni. Takto ti maternica pracuje viac a ked ti prasknu cievky mozes krvacat. Oddychuj
@gabuliacik práveže sa snažím čo najviac oddychovať ale ďakujem
@veronika4495 ďakujem 🙂
@lenkajh4 to verím 😬😬 no uvidis ešte stále môže motyka vystreliť , ja som odvtedy zas tehu už 7 mesiac .. ale tiež ako píšeš topiaci sa aj slamky chyta.. tie prvé týždne boli strašne stresy , paranoje a bala som sa že sa to zopakuje . Tak moc držím palce daj vedieť ako si dopadla. Vidno aj gestycny vak ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?