Užívali ste Klion d 100 v tehotenstve?

adia11
20. jan 2017

uzivali ste klion d 100 v tehotenstve?v kolkom tyzdni? a dietatko je v poriadku?predpisane ich mam bez steru,priznaky mam len minimalne tak neviem co robit..budem velmi vdacna ak sa tu niekto najde a poradi

bublinka836
30. jan 2017

Ja som to dostala dneska vyuzila si ich ?

adia11
autor
31. jan 2017

Ano využila. A cítim sa lepšie 🙂 našla som nejaky príspevok tu na MK ze to dala doktorka jednej kocke, ze sa to moze aj preventívne tak ma to upokojilo, akurát včera som si dala poslednu

bublinka836
31. jan 2017

A ja včera prvu tak dufam ze to bude vsetko poriadku... ja som tu take koniny ponachadzala ze katastrofa ... jedna začala krvacat druha po nom v 11 tt potratila no konec jako ... som rada že si sa ozvala a ze ti pomohol vyuzijem aj ja a uvidime ... aj teba to svrbelo ked ai si zaviedla tu tabletku ?

adia11
autor
31. jan 2017

Aj ja som take čítala zato som založila novú tému 🙂 ale povedala som si ze kedze mi to dal lekár tak asi nechce ab som porodila predčasne alebo potratila..a pri poslednej návšteve (vtedy ked mi Klion dával) hovoril ze nech sa nebojím ze infekciami trpí veľa žien ze to je normalne v tehotenstve kvôli pH..svrbelo strašne, aj cez den potom ako to vytekalo, ale čím dlhšie som to užívala, tym svrbenie ustupovalo..drzim palce teda nech zaberie aj tebe ;)

bublinka836
31. jan 2017

@adia11 a nemala si nahodou taky vyyok do cervena zafarbeny po tej tabletke?

adia11
autor
31. jan 2017

Nie nemala

bublinka836
31. jan 2017

Ja som včera dala prvu a dnes slabo červeny vytok achh

adia11
autor
31. jan 2017

Asi by som to riešila s lekárom, mne sa naštastie nevyskytol žiadny problem..kazdy znáša lieky inak

bublinka836
31. jan 2017

No ja som mala silny zapal tak mozno ze je sliznica podrazdena

adia11
autor
31. jan 2017

Aj ti robili stery? Ja som uz mala infekciu asi siestu počas tehotenstva, vzdy liečenu len tak bez sterov

bublinka836
31. jan 2017

Nerobil toto je moja druha infekcia ... prve cipky som mala macmiror teraz ten klion

adia11
autor
31. jan 2017

Aj tie som mala aj ja..a este polygynax, fluominar, gynoflor uz 3x

bublinka836
31. jan 2017

Ach sme dopadli ja som nervozna strasne s toho 😯 dufam ze uz to prejde ... teraz si kolkaty tt

adia11
autor
31. jan 2017

30.tt..ani mi nevrav ja sa vzdy vyplacem, vygooglim vsetko možné, dám si lieky a je dobre..este som bola dvakrát prechladnuta do toho tak radosť..človek sa teší ze wau tehotenstvo a toľko sa naňho nalepí ze az

bublinka836
31. jan 2017

Ja som raz potratila tak teraz si predstav mna rozrusi vsetko staci ked ma niekde pichne 😕 a este toto do toho.aj cela.mykoza ci co to je och

adia11
autor
31. jan 2017

:( tak to ma mrzí..dúfam ze to zvládneme v zdraví až do konca..budem držať palce

bublinka836
31. jan 2017

Dakujem 😘 aj ja dufam co ved ty to mas zachvilku za sebou 😉

adia11
autor
31. jan 2017

No uz sa mi to zdá strašne dlho 🙂 ked som bola v 20.tt bola som šťastná ze uz len raz toľko, a teraz ked uz mi len kúsok ostal tak to ide pomaly 🙂 na kontrolu by som chodila aj kazdy tyzden co sa neviem dočkať 🙂 hlavne nech sme zdraví

bublinka836
31. jan 2017

Neboj nič všetko dobre dopadne ☺ budem drzat palceky aj na nohach 😁

adia11
autor
31. jan 2017

Dakujem kraaasne ;)

adia11
autor
14. feb 2017

@bublinka836 ahoj,dobrala si ten klion nakoniec?a zabralo?

bublinka836
14. feb 2017

@adia11 ahoj moja ☺ ano super dobrala a zatial mam pokoj ☺ musim zaklopat aby som to nezariekla

bublinka836
14. feb 2017

@adia11 a ty ako ako ti je ?

adia11
autor
14. feb 2017

Ja sa mam zatiaľ ok, este beriem gynoflor na obnovu laktobacilov tak dúfam ze uz to ostane do pôrodu v poriadku 🙂 aj ked este 7 týždňov mi ostáva to je dost dlho

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre