Užívali ste Dopegyt na vysoký krvný tlak počas tehotenstva?

janihn002
20. máj 2014

Vysoky krvny tlak v 34 tt.

severankasr
20. máj 2014

mne vobec nezabral od 8 TT som ho brala, zacinala som na dvoch denne a ku koncu som brala 6 denne, nezaberal vobec, na konci som uz kvoli tlaku sla lezat do nemocnice.

mikys1
20. máj 2014

mne zabral ,ale ja som ho mala vysoký od 10tt a ku koncu som už išla ležať a malé sa narodili jedna v32 a druhá v 31tt. Nestresuj sa a veľa oddychuj
😉

madono
20. máj 2014

mne pomohol, ale brala som ho už len keď som prenášala a asi týždeň po pôrode, potom sa mi tlak upravil. 😒

hori
20. máj 2014

Uzivala som posledne dva tyzdne v tehu na tlak... zabral trosku, akoze ziadna slava, tlak bol vysoky aj tak, ale aspon nie tak extremne... no aj tak som musela byt v nemocnici, mala sa nastastie narodila bez problemov na termin. Po porode som ho uz nebrala, tlak sa mi upravil sam.

zuzka6542
20. máj 2014

ja ho beriem od zaciatku tehotenstva teraz som v 18. tyzdni a zatial pomaha beriem 2 x 1 tabletku zatial uvidime co dalej

chymenitta33
20. máj 2014

Ja som ho užívala počas tehu a užívam ho ešte dodnes. V tehu nejako nezabral, kedže som išla na PS v 37tt a tlak 205/125.

mia81
21. máj 2014

ano a po pri nom som uzivala aj magne B 6...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre