Vysoky krvny tlak v 34 tt.
mne zabral ,ale ja som ho mala vysoký od 10tt a ku koncu som už išla ležať a malé sa narodili jedna v32 a druhá v 31tt. Nestresuj sa a veľa oddychuj
😉
mne pomohol, ale brala som ho už len keď som prenášala a asi týždeň po pôrode, potom sa mi tlak upravil. 😒
Uzivala som posledne dva tyzdne v tehu na tlak... zabral trosku, akoze ziadna slava, tlak bol vysoky aj tak, ale aspon nie tak extremne... no aj tak som musela byt v nemocnici, mala sa nastastie narodila bez problemov na termin. Po porode som ho uz nebrala, tlak sa mi upravil sam.
ja ho beriem od zaciatku tehotenstva teraz som v 18. tyzdni a zatial pomaha beriem 2 x 1 tabletku zatial uvidime co dalej
Ja som ho užívala počas tehu a užívam ho ešte dodnes. V tehu nejako nezabral, kedže som išla na PS v 37tt a tlak 205/125.
ano a po pri nom som uzivala aj magne B 6...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne vobec nezabral od 8 TT som ho brala, zacinala som na dvoch denne a ku koncu som brala 6 denne, nezaberal vobec, na konci som uz kvoli tlaku sla lezat do nemocnice.